Yanlış mesaj yazdığımızda, editlemek veya silmek için report edip beklemek yerine bu işlemi anında kendimiz gerçekleştirebilmeliyiz.
Bazı kategorilerde ise yazılan mesajlar düzenlenemiyor. Bize ait olan mesajlar için silme ve düzenleme yetkisine sahip olursak çok daha iyi olur.
Atıyorum birisi tüm mesajlarını sildi. Moderasyon bir de onun mesajlarını getirmekle mi uğraşacak? Yanlış mesaj yazarsan zaten belli süre telafi vaktin var. Yanlış bilgilendirme yaptıysan da zaten yanlış bilgilendirme uyarısı boşuna yok.
Mesajlarını neden geri getirsin? Yanlış bilgi verip hatasını fark edip sildiyse zaten bundan bir değerlendirme yapılması doğru olmaz. Bunun haricinde küfür, hakaret gibi kurallara aykırı bir durum varsa moderatör zaten bu mesajı loglarda veya konu içeriğinde gördüğünde işlemi sağlar.
Moderatörler tüm konulara girip silinen mesajları mı kontrol edecek?
Ayrıca bu özellik gelirse, foruma yeni üye olan insanlar konu çözüldüğü zaman konuyu silip gidecek. Veya "Forumu bıraktım" deyip forumdaki tüm yararlı içeriklerini silecek. Hangi forumda mesaj silme gördünüz de böyle bir öneri yapıyorsunuz anlamıyorum...
Log kaydı diye bir şey var bu kelime siz de bir şey çağrıştırıyor mu? Ayrıca konu silme yapılsın demedim mesaj silmeden bahsettim. Biri paylaştığı şeyleri yayınlama iradesine sahip olduğu gibi yayından kaldırma iradesine de sahip. İsterse yararlı çözümlerini silebilir.
Yanlış mesaj yazdığımızda, editlemek veya silmek için report edip beklemek yerine bu işlemi anında kendimiz gerçekleştirebilmeliyiz.
Bazı kategorilerde ise yazılan mesajlar düzenlenemiyor. Bize ait olan mesajlar için silme ve düzenleme yetkisine sahip olursak çok daha iyi olur.
Hocam kusura bakmayın, bu konuda size katılmıyorum. Çünkü belirli bir zaman okuyup düzeltebiliyoruz. Onun haricinde insan ileride utanacağı bir şey yazmamalı zaten diye düşünüyorum.
Hocam kusura bakmayın, bu konuda size katılmıyorum. Çünkü belirli bir zaman okuyup düzeltebiliyoruz. Onun haricinde insan ileride utanacağı bir şey yazmamalı zaten diye düşünüyorum.
Utanılacak bir şey yazılmasından bahsetmiyorum. Örneğin biraz önce işlemci kıyaslamasındaki alıntılanan mesajı göster'e tıkladığımda 5500 ile ilgili yorum ekranın ortasına geldiği için o işlemciden bahsettiğini düşünerek buna göre bir yorumda bulundum. Fakat farklı bir işlemciden bahsediyormuş tekrar mesaja tıklayınca gördüm bunu. Mesajı editleyip yanlış okumuşum diye yazarsam gereksiz ve içeriği olmayan bir mesaj bırakmış olurum. Hatalı mesajı fark edip anında silersem bu sorun çözülmüş olur.
Mesajlarını neden geri getirsin? Yanlış bilgi verip hatasını fark edip sildiyse zaten bundan bir değerlendirme yapılması doğru olmaz. Bunun haricinde küfür, hakaret gibi kurallara aykırı bir durum varsa moderatör zaten bu mesajı loglarda veya konu içeriğinde gördüğünde işlemi sağlar.