DarthGorsoy Bilgin Objektif Zanaatkârı Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 6.048 Makaleler 48 Çözümler 43 Beğeniler 10.416 Yer TR Bugün 16:27 #21 Hybrid Theory dedi: Maalesef Pro olanda da aynısı yazıyor. Yayıncının profilinde ücreti dahil gözüküyor ama uygulama sayfasına girinde aşağıdaki ekran görüntüsündeki gibi gözüküyor. Eki Görüntüle 259304 Genişletmek için tıkla... Bunu dene bir de: Open Camera - Google Play'de Uygulamalar Kaynak Kamera uygulamasını açın. play.google.com
Hybrid Theory dedi: Maalesef Pro olanda da aynısı yazıyor. Yayıncının profilinde ücreti dahil gözüküyor ama uygulama sayfasına girinde aşağıdaki ekran görüntüsündeki gibi gözüküyor. Eki Görüntüle 259304 Genişletmek için tıkla... Bunu dene bir de: Open Camera - Google Play'de Uygulamalar Kaynak Kamera uygulamasını açın. play.google.com
KS KS Hybrid Theory Yetkin Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 764 Çözümler 15 Beğeniler 628 Yer İstanbul Bugün 17:56 #22 DarthGorsoy dedi: Bunu dene bir de: Open Camera - Google Play'de Uygulamalar Kaynak Kamera uygulamasını açın. play.google.com Genişletmek için tıkla... Uygulamayı indirdim. Ne yapmamı tavsiye edersin? Samsung'un kamera uygulamasından çok farklı durmuyor şimdilik.
DarthGorsoy dedi: Bunu dene bir de: Open Camera - Google Play'de Uygulamalar Kaynak Kamera uygulamasını açın. play.google.com Genişletmek için tıkla... Uygulamayı indirdim. Ne yapmamı tavsiye edersin? Samsung'un kamera uygulamasından çok farklı durmuyor şimdilik.
DarthGorsoy Bilgin Objektif Zanaatkârı Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 6.048 Makaleler 48 Çözümler 43 Beğeniler 10.416 Yer TR 18 dakika önce #23 Hybrid Theory dedi: Uygulamayı indirdim. Ne yapmamı tavsiye edersin? Samsung'un kamera uygulamasından çok farklı durmuyor şimdilik. Genişletmek için tıkla... RAW cekim aciliyor mu, DNG?
Hybrid Theory dedi: Uygulamayı indirdim. Ne yapmamı tavsiye edersin? Samsung'un kamera uygulamasından çok farklı durmuyor şimdilik. Genişletmek için tıkla... RAW cekim aciliyor mu, DNG?