Kendinize kızdığınız, kendinizi sorguladığınız zamanlar oluyor mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EmirBey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 67
  • Etiketler Etiketler
    oluyor

EmirBey

Uzman
Buna iç hesaplaşma da diyebiliriz. Geçmişte pişmanlıklarınız var mı? Yaptığınız kavga, uzlaştığınız bir insan gibi. Kendinizden uzaklaştığınız anlar olarak da düşünebilirsiniz.

Evet, kesinlikle oluyor. Mesela bir akrabam ile yaptığım kavga vardı insanları kandırdılar hakkımda yalanlar ile, dersleri önemsememem, hayallerimin dalga geçilmesi sonucu uzunca düşünmek denilebilir.

Evet, kesinlikle oluyor. Mesela bir akrabam ile yaptığım kavga vardı insanları kandırdılar hakkımda yalanlar ile, dersleri önemsememem, hayallerimin dalga geçilmesi sonucu uzunca düşünmek denilebilir.
Anladım.

Self regulation deriz biz buna ve evet modern dünyada hayatta ve ayakta kalmak istiyorsak ya da alanımızda başarılı olmak istiyorsak tam olarak bunu yapmalıyız.

Self regulation deriz biz buna ve evet modern dünyada hayatta ve ayakta kalmak istiyorsak ya da alanımızda başarılı olmak istiyorsak tam olarak bunu yapmalıyız.
Bazen kendi kendini sorguluyorum. İyi bir insan miyim diye.

Sizinle benim konularda çok sık karşılaşıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…