İsmim Taha.
Herb*kolog olan ama aslında hiçbir şey bilmeyen birisiyim.
MSI antisiyim, ASUS fanıyım.
Doğduğumdan beri CS geçmişim var.
Yıllardır yabancı forumlarda dolaştığım için yabancı dilim var bayağı.
Yazılım ve 3B tasarım yapmayı seviyorum.
Kyoto'da kutu gibi bir evde yaşıyorum.
Arch seviyorum.
Bu arada asus fanıysan bende MSI anakart kullanıyodum ama neyse herkesin fikri değişebilir herkes aynı mantıkla bakmak zorunda değil :D.

Ben Technopat Sosyal'den de tanıdığınız B 52 Stratofortress, 2016 yılından beri Technopat Sosyal ve daha önceleri de DonanımHaber Forum'da takılırdım. Bir çoğunuz beni kendi etrafında dönen anime karakterinden tanıyor olabilir. Endüstriyel tasarımcıyım, bunun dışında takribi 20 yıldır teknolojik her ıvır zıvıra merak salmış birisiyim, teknolojik her türlü şey hakkında az biraz yüzeysel de olsa öğrenmek hoşuma gider. :) Ha bir de 16-17 yıldır Firefox kullanıyorum, Firefox kullanın Firefox iyidir. 😅
Bende kullanıyom şahsen bu arada.

Ben Testo Unit. Lise yıllarımı sporla heba edip sıkışık bir zaman aralığında şansa bala üniversite kazanmış biriyim. Her şeyi son dakikaya bırakıp adrenalin ile üstün performans göstermeyi severim. Teknoloji, anime, spor ve YKS konularına etiketleyin beni.🙂
Tamam hocam 3 yıl sonra yks ile ilgili bi sorum olursa etiketlerim :D (ordaki ayrıntıyı anlamışssındır).

Adım Emir. 2008 yılında Antalya'da doğup büyüdüm. 2022'den beri forumlarda takılıyorum. İlk Technopat'ta sonra Techolay'a taşındım adaletsizlikten dolayı. Asperger sendromum var. Hobilerim çok yok o yüzden burayı es geçeceğim. Ayrıca İngilizce'de seviyem B2'dir. Onun dışında Rusça öğrenmeye çalışıyorum.

İsmim Taha.
Herb*kolog olan ama aslında hiçbir şey bilmeyen birisiyim.
MSI antisiyim, ASUS fanıyım.
Doğduğumdan beri CS geçmişim var.
Yıllardır yabancı forumlarda dolaştığım için yabancı dilim var bayağı.
Yazılım ve 3B tasarım yapmayı seviyorum.
Kyoto'da kutu gibi bir evde yaşıyorum.
Arch seviyorum.

Neden MSI antisisiniz hocam?

Adım Ahmet. Adana doğumluyum. Doğma büyüme Adanalıyım ama aslen Kayseriliyim. 7 senedir forumların içindeyim. Hafta sonu çarşıya arkadaşlarla Ulucamii’de okey oynarız. 4 sene esnaflık yaptım. Çerez dükkanı çalıştırdım. Sosyal çevresi olan, hala iş yapan, YKS öğrencisi bir elemanım. Yazan kızlar çok var ama utangaçlık var. Allah 5 sene sonraki halimi daha iyi eder inşallah.

Ben Hermione Jean Granger, Harry Potter fanıyım. İsmim ve profil fotoğrafım da Harry Potter evrenindeki favori karakterimden geliyor. Otizmliyim. Ayrıca DEHB, Anksiyete gibi zorluklarla mücadele ediyorum. Rekabetçi oyunlardan çok fazla hoşlanmam. Online oyun çok nadiren oynarım. Tek oyunculu hikayeli oyunlar öncelikli tercihimdir. RDR2 ve The Last of Us Part 2 en sevdiğim 2 hikayeli oyun. Ayrıca bence Part 2, Part 1'den daha iyi.

Korsan oyun konusunda da tecrübeli ve yeterince bilgiliyim. Bunun dışında ucundan da olsa siber güvenlikle ilgiliyim. Geç de olsa kitap okuma alışkanlığı edindim, eskiden tek sayfa okurken bile zorlanırdım, sıkılırdım. Şimdi düzenli olarak kitap okuyabiliyorum ve keyif alıyorum da. Speedrun yaparak en hızlı bitirebildiğim oyun Outlast. Glitch ile 15, glitchsiz 40-50 dakikada bitirebiliyorum.

Gerçek hayatta hiç arkadaşım/dostum yok denilebilir. Ama şu anlık pek kafaya takmıyorum, ileride göreceğiz artık. :D Sanalda var konuştuğum ve çok sevdiğim kişiler. Hepsiyle de forumlar sayesinde tanıştım. Kimler olduğunu söylememe gerek yok. Onlar kendini bilir. Üstüne alındıysan sen de dahilsindir buna. ;)