Nefs İlmi

Üstün
Makaleler
81
1744484037088.webp

Epic Games'te sandbox oyun tarzı ile ün yapan Kenshi 91,60 TL!

Sorum şu: Kenshi alınır mı sizce? Kütüphanemde Bannerlord var. Daha dokunmadım bile. Oyunun sandbox tarzı ve olası mantık hataları sebebiyle belki sarmaz diye çekiniyorum. Yani sandbox oyun stilinde kendi hikayemizi yazıyoruz, evet ama, bu zor mudur sizce? Yani oyuna girdiğinizde sudan çıkmış balık gibi kalıyorsunuz durumu var sanırım.

Sizce alınır mı? Neden alınır, kimlere göre?

Steam takıntısı yoksa alınır 90 TL iyi fiyat bence ama Steam fiyatı da çok pahalı değil 20 30 TL daha fazla indirimlerde.
Steam'de en düşük fiyatı 220 TL'lerde (6 dolar). Burada 91 TL. 2 katı. Steam takıntım yok benim, de işte oyun alınır mı? Yani kaliteli oyundur, ama bana hitap ediyor mu onu çıkaramadım. Yani merak ediyorum ama hitap ediyor mu tam emin değilim. Ondan dolayı fikir sahiplerinden fikir istiyorum.

Steam'de en düşük fiyatı 220 TL'lerde (6 dolar). Burada 91 TL. 2 katı. Steam takıntım yok benim, de işte oyun alınır mı? Yani kaliteli oyundur, ama bana hitap ediyor mu onu çıkaramadım. Yani merak ediyorum ama hitap ediyor mu tam emin değilim. Ondan dolayı fikir sahiplerinden fikir istiyorum.
Kafam eskilerde kalmış ben 20 ile çarptım çok pardon. Hesap hatası yaptım 2 kat fark fazlaymış.

Güzel oyundur, fiyatı da iyi. Steam'de de indirimlerde satın alım fiyatı yaklaşık 250~TL(5.99$) oluyor.

Ben değil ama benim lise arkadaşım oynamış, işlemci sömürüyor diyordu oradan biliyorum ama övmüştü bana biraz beyin istiyor olabilir.