eonder87

Başarılı
Birkaç arkadaşımda bu sorunu gördüm, hepsinde farklı sebeplerden çözüme ulaştık. kimisinde hiçbir düzelme olmadı. Aklımda bu soruna dair hiçbir kesin çözüm bulunmamakta.

Fikri olan ya da Kernel Power alınıyorsa şundan dolayıdır bundan dolayıdır diye bir rehber yayınlansa çok güzel olur, özellikle @Recep Baltaş hocamdan rica ediyorum.

Detaylı bir rehber olmadıkça her hatayı sayan ve herhangi bir Bluescreen Log'u olmadığı için saçma sapan sonuç veren, yer yer çözülmeyen bir sorun bu çünkü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kernel Power 41 hatası aslında bir sebep değil, sistemin beklenmedik şekilde kapandığının sonucudur. Eğer ortada bir mavi ekran kodu yoksa çok büyük ihtimalle donanımsal bir kesintidir. PSU voltajı dengesiz veriyorsa veya anlık güç sıçramalarını karşılayamıyorsa sistem direkt elektriği keser. Kabloların ve prizin sağlamlığından emin olmak şart. Söylediklerim de bazılarını çözebilirken bazılarını çözemeyebilir... bazen bende çözemiyorum. Dump dosyası yoksa sorun elektrikseldir. Dump dosyası varsa sorun sürücü, RAM veya diğer donanım uyumsuzluklarındandır.

"Windows hazırlanıyor, bilgisayarınızı kapatmayın" Bu ekranda kasa tuşuna basılı tutup kapatırsak Kernel Power 41 (63) hatasını alırız.