PC Uzmanı

Başarılı
Merhaba arkadaşlar,
Bugün açtığım diğer konuda sorunun Kernel Power hatası olduğunu fark ettim. Acaba sorun PSU’dan mı yoksa ekran kartından mı kaynaklanıyor?

Önceki konu : https://techolay.net/sosyal/konu/25-4-1-surumunden-sonra-pc-acilmiyor.128657/

IMG_20250725_135914.webp
IMG_20250725_135833.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlışım yoksa Kernel Power 41 çoğunlukla PSU kaynaklı oluyor. Sistem özelliklerin nedir?

PSU ASUS ROG Thor 1000W P2 model ve ekran kartı ASUS TUF RX 7900 XTX.

Sorun yaşadığınız bileşenlerin modellerini de yazar mısınız? Söz konusu kart AMD olunca Kernel Power genelde ekran kartı kaynaklı olur 😬

Merhaba hocam <3 PSU ASUS ROG Thor 1000W P2 model ve ekran kartı ASUS TUF RX 7900 XTX.

Sorun yaşadığınız bileşenlerin modellerini de yazar mısınız? Söz konusu kart AMD olunca Kernel Power genelde ekran kartı kaynaklı olur 😬

Bunlara ek olarak bir de AMD ekran kartı olunca böyle saçma sorunda oluyor :( en son sürümde pembe pikselleşme mevcut ben tickette attım AMD'ye ama herkes atabilirse çok memnun olurum bir an önce çözülmesini istiyorum artık 2025 yılında AMD de hata görmek çok üzüyor gerçekten hem de AMD'nin en üst düzey ekran kartını kullanıyor olmamla üzüntü daha fazla artıyor.

Dosya Ekleri

• PEMBE PİKSELLEŞME.webp
    PEMBE PİKSELLEŞME.webp
    1,3 MB · Görüntüleme: 48