Astronotarda
Üstün
- Anakart: Azalea_FMS
- İşlemci: i5-10300H
- Ekran Kartı: GTX 1650
- İşletim Sistemi: Windows 11
Sürücü kurulumu bittikten sonra aldım hatayı, yardımcı olabilir misiniz?
Minidump: 091324-19265-01.dmp
561.09 sürümünü yüklerken mi hata aldınız? Nvidia uygulaması üzerinden mi güncellediniz yoksa Experience uygulamasından mı? Ben de sürücüyü Nvidia uygulaması üzerinden kurarken kernel hatası aldım. Sürücüden mi yoksa Nvidia uygulamasından mı kaynaklandığını merak ediyorum. Takipteyim.
- Anakart: Azalea_FMS
- İşlemci: i5-10300H
- Ekran Kartı: GTX 1650
- İşletim Sistemi: Windows 11
Sürücü kurulumu bittikten sonra aldım hatayı, yardımcı olabilir misiniz?
Minidump: 091324-19265-01.dmp
Experience'den yükseltirken almıştım, temiz kurdum şu an düzeldi.561.09 sürümünü yüklerken mi hata aldınız? Nvidia uygulaması üzerinden mi güncellediniz yoksa Experience uygulamasından mı? Ben de sürücüyü Nvidia uygulaması üzerinden kurarken kernel hatası aldım. Sürücüden mi yoksa Nvidia uygulamasından mı kaynaklandığını merak ediyorum. Takipteyim.
Çözüldü: R7 5700X & GTX 1660 Ti "ntoskrnl.exe" mavi ekran hatası
Anakart: MSI B550 A-PRO İşlemci: AMD R7 5700X Ekran Kartı: MSI Gaming X GTX 1660 Ti İşletim Sistemi: Windows 11 Home Minidump; https://drive.google.com/drive/folders/1ewkhw2wipl6pNjGkj_BIo2FAzposUqh5?usp=sharing Ekran kartımı 561.09 sürümüne güncellerken, kaldırılıyor kısmında sistem dondu ve...techolay.net
Ben de temiz bir kurulum yaptım. Belli bir süredir sorun yok; umarım bir daha sorun olmaz.Experience'den yükseltirken almıştım, temiz kurdum şu an düzeldi.