Straight Outta Compton
Uzman
İstemediğim içerikleri göstermeye başladı birkaç gündür. Tümden sıfırlama işini nasıl yapıyoruz?
www.instagram.com
İkinciyi yaptım. Çıkan şeylerin kaydedilenler veya beğendiklerim ile alakası yok. Apayrı içerikler hepsi.Genelde kaydedilenler ve beğenilere göre öneri yapıyor. Kaydedilenlerde istemediğin içerikler varsa kaldır. Sonra sayfayı 1-2 kere yenileyince gidiyor. Önerme sistemi beğeni ve kaydedilenlerden bağımsız çalışmıyor.
Ayrıca hassas(şiddet, cinsellik, ağır dil vb.) içerikleri de daha az göster diyebilirsin.
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Beğenme ile ilgisi yok bunun ya, evli barklı adamım hiç bir kadının profiline girmem genelde teknoloji içeriği tüketirim keşfette kadınlarla ilgili içerikler çıkıyor diy veya farklı teknoloji içeriği yerine onlar var.Beğenilerin bir kısmını çek. Kaydedilenlere de yap. Önüne gelen her içeriğe ilgilenmiyorum'a basıp beni rahatsız etti seçeneğine bas. Biraz uğraştırır ama eninde sonunda algoritma kafayı yiyerek kendini başa atacaktır.