Guneyxz

Uzman
Yer
Antalya/Finike
Klavyem için keycaps arıyorum, set halinde de olabilir fakat 3-4 tanede olabilir. İstediğim karakterin keycaps'ını da asla bulamıyorum. Bir arkadaş UV baskıcılarla anlaş dedi ama burada yok. 3D yazıcı var fakat ne kadar iyi olur bilemem. 1 aya Bulgaristan'a gitme ihtimalim var (yüzde 30) fakat o kadar beklemek istemiyorum. Sizce nasıl elde edebilirim veya 3D'den olur mu?
Yardımlarınız için teşekkürler.

Klavyem için keycaps arıyorum, set halinde de olabilir fakat 3-4 tanede olabilir. İstediğim karakterin keycaps'ını da asla bulamıyorum. Bir arkadaş UV baskıcılarla anlaş dedi ama burada yok. 3D yazıcı var fakat ne kadar iyi olur bilemem. 1 aya Bulgaristan'a gitme ihtimalim var (yüzde 30) fakat o kadar beklemek istemiyorum. Sizce nasıl elde edebilirim veya 3D'den olur mu?
Wraith'de var mesela hocam.

Klavyem için keycaps arıyorum, set halinde de olabilir fakat 3-4 tanede olabilir. İstediğim karakterin Keycaps'ını da asla bulamıyorum. Bir arkadaş UV baskıcılarla anlaş dedi ama burada yok. 3D yazıcı var fakat ne kadar iyi olur bilemem. 1 aya Bulgaristan'a gitme ihtimalim var (yüzde 30) fakat o kadar beklemek istemiyorum. Sizce nasıl elde edebilirim veya 3D'den olur mu?
Sarı site, e-ticaret firmalarında var. Nasıl bir şey arıyorsunuz?