"kfcturkiye.com" rezilliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1577
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 539

1577

Uzman
Makaleler
2
Anlamadığım şekilde bu sitede menüler daha ucuzken Trendyol, Yemeksepeti gibi yerlerde daha pahalı. Bunun sebebinin komisyon yüzünden olduğunu düşünüyorum ama her neyse artık. Bu sitede evimden sipariş vereyim, işten vereyim fark etmiyor. Hep eksik ya da geç geliyor. Geçen hafta eve geç gitmiştim ve yemek yoktu, yapmakta istemiyordum. Bu yüzden KFC söyledim ve 1 saat 20 dakika boyunca gelmedi ve gelince de içecek ve patates eksik, soğuk halde geldi. Bende şikayet yazdım "bize ulaşın" kısmına ve bana ulaştılar. Şöyle böyle eksikleri diğer siparişinizde göndeririz falan filan geçiştirdiler. Gün geldi işteyken söyleyeyim dedim ve bu seferde 2 tavuk burgerli menü de bir burger yoktu. Dedim başlarım böyle işe iş çıkışı getiren İstinye Park'ta ki KFC'ye gittim böyle dedim özür dilediler verdiler ve geçen eksikleri oradan aldım. Yemin ederim böyle bir şey yok ya.

Eski bir KFC çalışanı olarak yaşadığınız duruma üzüldüm, çok fazla yaşanıyor bu durumlar. Şubeden şubeye de değişebiliyor. Eksikleri direkt şube üzerinden tamamlamanız iyi olmuş.

Ve evet, KFC ürünler soğuk da gelebiliyor maalesef.

Mesele siteyle alakalı değil, sana ürünlerin getiren şube sorunlu. Adresine yakın başka şube yoksa KFC yeme o halde. Hem sağlıksız ürünler hem de gereksiz pahalı. Arada canın çektiğinde sipariş ver, düzenli kullanma.

İfadeler: 144
Zaten sorun sitede demiyorum ki? Siteden verdiğim tüm siparişler böyle. Trendyol veya Yemeksepetinden verince hiç sorun çıkmıyor.

Son düzenleme:
Zaten sorun sitede demiyorum ki? Siteden verdiğim tüm siparişler böyle. Trendyol veya Yemeksepetinden verince hiç sorun çıkmıyor.
Trendyol ve yemeksepeti'nden sipariş verdiğinnde ürünleri gönderen şube ile kfcturkiye.com'dan sipariş verdiğinde ürünleri gönderen şube aynı mı? Bu üçü için aynı şube mi getiriyor siparişleri?

Orasını bilmiyorum ama oradan gelen siparişler denetleniyor.

Orasını bilmiyorum ama oradan gelen siparişler denetleniyor.
Belki de farklı şubeden geliyordur. Dediğim gibi sorunun şube sorunu. Ya biraz daha fazla para verip sorunsuz getiren yerlerden sipariş vereceksin ya da KFC yeme sıklığını düşüreceksin.

KFC'ye verdiğin parayla kendine tavuk alsan, daha çok tavuk yersin. Yemek yapmak da vakit isteyen bir şey anlıyorum ama yerinde olsam sağlıksız besinlere hem de sorunlu teslimatı olan sağlıksız besinlere para harcamazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…