Tavuk dünyası bu tavuk markalarından 10 kat daha kaliteli. Hem sos hem fiyat olarak cidden mükemmel bir firma. Sağlıklı sayılır hemde.

Popeyes benim yemek yediğim en kötü yer. Ucuz diye mecburen sipariş verdiğim 5 siparişten 2'si çiğ burger ile geldi. Bildiğin pişmemiş içi. Rezalet iş yapıyorlar. KFC bir tık daha kaliteli bir sorun yaşamadım daha onunla.

Böyle bir sorunla karşılaşmanıza üzüldüm. Normalde ben de Popeyes'dan yiyorum. Hiçbir sorun yaşamamıştım. Sipariş de vereceğimi sanmam bu saatten sonra.

Tavuk dünyası bu tavuk markalarından 10 kat daha kaliteli. Hem sos hem fiyat olarak cidden mükemmel bir firma. Sağlıklı sayılır hem de.

Popeyes benim yemek yediğim en kötü yer. Ucuz diye mecburen sipariş verdiğim 5 siparişten 2'si çiğ burger ile geldi. Bildiğin pişmemiş içi. Rezalet iş yapıyorlar. KFC bir tık daha kaliteli bir sorun yaşamadım daha onunla.

İçeriğe baktığın zaman trajikomik şekilde bir fark yok. Direk Fast food olan bütün ürünlerde sıkıntı var. Tavuk dünyası dahil olmak üzere. Gereğinden fazla koruyucu ve aroma verici mevcut. Sen normal tavuk yiyorum zannediyorsun fakat kimyasaldan farkı yok.

Geçmiş olsun, bu tarz çürük kuryeler her firmadan çıkabiliyor, buna benzer rezillik MC donalds da başıma gelmişti yapacak bir şey yok.