Normalde dışarıdan asla sipariş veren biri değilim ama bugün vereyim dedim ve neden vermediğimi de anladım. Saat 16.45 sularında sipariş verdim şu an saat 19.11 ve hala gelmedi. Bu süre zarfında 4 tane görevliyle konuştum kuryeye ulaşamadıklarını söylediler. Öyle böyle ayar olmadım, iptal et diyorlar hayır etmeyeceğim. Normalde asla kindar biri değilim ama şu kurye arkadaşa inanılmaz kuruldum. Siparişi iptal edince yemek ona kalacak iptal bile etmiyorum şu an, siparişi eğer getirirse restorana da bir güzel söveceğim yorumlarda. İlk tahmini teslimat saati 17:25 idi şu an 18:25 olarak gözüküyor ve hala yemek yok ortada :D sanmıyorum ki 3 saatlik bir yoğunluğu olsun. Nedeni nedir acaba? Yemek gelene kadar ben evde yemek de yedim bu arada. Gelince sokak hayvanlarına dağıtırım artık. Kuryenin doymasından faydalıdır diye düşünüyorum 🙏🏻
Merhaba, bu tip zincir restorantlardan sipariş vermek istediğinizde aracı uygulamalardan yapmanızı tavsiye ederim. Aracı uygulamaların kuryeleri o konuda daha hızlıdır. Ben de bir anımı anlatayım :

Mekan adını vermek yasak mı bilmiyorum ama vereceğim, Ankara'da
Adios Döner
gibi bir adı vardı, neyse. Bir zurna dürüm siparişinde bulundum, tahmini teslimat süresi 45 dakika. Bekledim, gelen giden yok. +15 dakika hata payı ekledim, hâlâ gelen giden yok, en son canlı desteğe yazdım, kurye yolda dediler, tamam. Bir 40 dakika daha geçti, hâlâ gelen giden yok. Tekrar canlı desteğe ulaştım, kurye kaza yaptı, yemeğinizi yeniden yapıp göndereceğiz dediler, tamam. Aradan toplam 2 buçuk saat geçti, bir kurye geldi. Dürüm de getirmiş. Sıkıntı şu, kazada ezilip büzülen dürümü getirmiş 🤣👍 Rezaletten başka bir şey değil.

Yalnız, Recep bey yemeği getirmişti ve sadece promosyonu yemişti, bu kurye yemeği bile getirmemiş 😁

Mekan adını vermek yasak mı bilmiyorum ama vereceğim, Ankara'da
Adios Döner
gibi bir adı vardı, neyse. Bir zurna dürüm siparişinde bulundum, tahmini teslimat süresi 45 dakika. Bekledim, gelen giden yok. +15 dakika hata payı ekledim, hâlâ gelen giden yok, en son canlı desteğe yazdım, kurye yolda dediler, tamam. Bir 40 dakika daha geçti, hâlâ gelen giden yok. Tekrar canlı desteğe ulaştım, kurye kaza yaptı, yemeğinizi yeniden yapıp göndereceğiz dediler, tamam. Aradan toplam 2 buçuk saat geçti, bir kurye geldi. Dürüm de getirmiş. Sıkıntı şu, kazada ezilip büzülen dürümü getirmiş 🤣👍 Rezaletten başka bir şey değil.
Dert ortağıyız...

Kopernik Pizza bile daha hızlıdır ve terbiyelidir bunlardan. Kaza vs. olmadıysa kuryeye hokkalı küfür lazım. Zaten bazı kuryelere düşmanım. Adı lazım değil, rezil bir tavuk fast food şirketinde çalışırken dükkanın önünde bunların sigara izmaritleriyle doluydu. Her seferinde bana toplatmaya çalışan müdürle ve bölge sorumlusuyla kavga ettim, olaydan sonra gittim kurye olanlara da bir güzel sövdüm ve istifa ettim. Müdür, bölge sorumlusu ve kuryeler yaşattıklarını yaşamadan ölmesinler, temennimdir. İşte insanlarda onursuzluk böyle bir şeydir.

Zamanında Popeyes dan çok sipariş verdim. Hiç böyle bir sorun yaşamadım. Şansınıza denk gelmiş bence.

Kopernik Pizza bile daha hızlıdır ve terbiyelidir bunlardan. Kaza vs. olmadıysa kuryeye hokkalı küfür lazım. Zaten bazı kuryelere düşmanım. Adı lazım değil, rezil bir tavuk Fast food şirketinde çalışırken dükkanın önünde bunların sigara izmaritleriyle doluydu. Her seferinde bana toplatmaya çalışan müdürle ve bölge sorumlusuyla kavga ettim, olaydan sonra gittim kurye olanlara da bir güzel sövdüm ve istifa ettim. Müdür, bölge sorumlusu ve kuryeler yaşattıklarını yaşamadan ölmesinler, temennimdir. İşte insanlarda onursuzluk böyle bir şeydir.

Kopernik Pizzası Galaksinin En sıcak pizzası KOPERNİK KOOOOOPERNİK​

Kopernik Pizza bile daha hızlıdır ve terbiyelidir bunlardan. Kaza vs. olmadıysa kuryeye hokkalı küfür lazım. Zaten bazı kuryelere düşmanım. Adı lazım değil, rezil bir tavuk fast food şirketinde çalışırken dükkanın önünde bunların sigara izmaritleriyle doluydu. Her seferinde bana toplatmaya çalışan müdürle ve bölge sorumlusuyla kavga ettim, olaydan sonra gittim kurye olanlara da bir güzel sövdüm ve istifa ettim. Müdür, bölge sorumlusu ve kuryeler yaşattıklarını yaşamadan ölmesinler, temennimdir. İşte insanlarda onursuzluk böyle bir şeydir.
Bu arada yaşadığınız olay için üzüldüm, umarım bir daha böyle aptal insanlarla çalışmak zorunda kalmazsın.