Adelayn

Uzman
Yakın arkadaşım sürekli beni darlıyor. Yayın açacakmış 5 veya 10 izleyicisi olsun ve sen ya bana bot yaz ya da elle galiba açılabiliyormuş 50 falan izleyiciye çıkar, oradan para alırız falan diye kuruluyor. Anlattım zaten Selenium falan la bir baktım olmuyor elle de illa beni uğraştıracak. Ben araştırdım parner şartları yüksek ama beni anlamıyor kimden duyduysa. Yardım etmiyor demesini de istemiyorum bu yüzden bu işin gerçek olayı ne insanlarlar kickten bu yolla para mı alıyorlar.

1746698257230.webp

Benim bulduğum bu ama emin değilim başka yolu var mı?

Tutturdu şartları sağlarım diyor sağlasan bile kick SGK mı sana düzenli maaş sözü versin. İsterse alır isterse site kapatır ister parayı alır vermez. Bir de insanları gazlıyacak yayıncı görevleri koymuşlar onlar gazlıyor herhalde.

İstemediğiniz bir iş ile uğraşmamalısınız. Hayır demeyi öğrenmelisiniz. Arkanızdan konuşursa da siz de gerekli cevapları verin. Hedef kitle bulmak kolay bir şey değil ki. İçerikler de insanı çekmeli. Şartları karşılayamıyorsanız "Olmayacak duaya amin demenin bir anlamı yok."

Arkadaşın senden bir şey rica etmiş. Doğru veya yanlış yapıp yapmamak tamamen sana kalmış. Sana göre boş iş ona göre dolu iş. Yapsan ne kaybedersin yapmasan ne kaybedersin? Bunun cevabını bul, sonra aksiyon al.