Urass.0

Uzman
Selam. Az önce Kick'te para kazanmanın açılabileceğini fark ettim ve bu bölüme girdim ama tek sorun GO to revenue tuşuna basılmıyor. Acaba teknik desteğe vb. yazsam mı, veya biraz beklemem mi lazım? Kararsız kaldım, yardımcı olursanız sevinirim.
Normalde para kazanmayı açma isteği duymadım, şimdi açasım geldi. Çok uzun süre açmadım, sorun ondan da kaynaklı olabilir.

Dosya Ekleri

• 1732117917388.webp
    1732117917388.webp
    11 KB · Görüntüleme: 257
Selam. Az önce Kick'te para kazanmanın açılabileceğini fark ettim ve bu bölüme girdim ama tek sorun GO to revenue tuşuna basılmıyor. Acaba teknik desteğe vb. yazsam mı, veya biraz beklemem mi lazım? Kararsız kaldım, yardımcı olursanız sevinirim.
Normalde para kazanmayı açma isteği duymadım, şimdi açasım geldi. Çok uzun süre açmadım, sorun ondan da kaynaklı olabilir.
Farklı bir tarayıcı veya cihaz kullanarak denemek faydalı olabilir. Tarayıcı önbelleği veya eklentileri bazen bu tür sorunlara yol açabiliyor.
Para kazanma özelliğini açabilmek için belirli ekstra gereksinimler olabilir. Örneğin, profilinin doğrulanmış olması ya da belirli bir takipçi sayısına ulaşmış olman gerekebilir. Bu gereksinimler yerine getirilmiş mi, kontrol etmen iyi olur. Eğer yukarıdaki adımlar işe yaramazsa, teknik destekle iletişime geçmek en mantıklı seçenek olabilir. Onlar, hesabını inceleyip sorunun ne olduğunu daha net bir şekilde açıklayabilir.