Rifle

Uzman
Arkadaşlar selam, ben bilgi almak istiyorum. Acaba adıma şirket hesabı açmama gerek var mıdır? Ve ne kadar vergi öderim ya da öder miyim?

Bilen biri varsa sevinirim arkadaşlar.

Son düzenleme:
Stopajlı hesap açarsın %15 stopaj ödersin sadece ama gelirin olduğu için 8 bin küsur bağ-kur pirimi ödemen gerekli. Eğer çalışıyorsan sıkıntı yok.

Stopajlı hesap açarsın %15 stopaj ödersin sadece ama gelirin olduğu için 8 bin küsur bağ-kur pirimi ödemen gerekli. Eğer çalışıyorsan sıkıntı yok.
Çalışmıyorum :D

Normal banka ibanını verdim valla kimse abone olmadı gelirim de olmadı herhalde bir şey olmaz diye düşünüyorum değil mi? yani ne yapmam lazım bu konuda hocam.

Çalışmıyorum :D

Normal banka IBAN'ını verdim vallahi kimse abone olmadı gelirim de olmadı herhalde bir şey olmaz diye düşünüyorum değil mi? Yani ne yapmam lazım bu konuda hocam.

İleride hesaba para gelirse vergi cezası ödersiniz, kimse fark etmez ama uzun süre. Çalışmıyorsanız böyle bir işe girmeyin bağ-kur primleri yüksek, ileride legal bir işiniz olursa en azından asgari ücretli o zaman başlarsınız.

İleride hesaba para gelirse vergi cezası ödersiniz, kimse fark etmez ama uzun süre. Çalışmıyorsanız böyle bir işe girmeyin bağ-kur primleri yüksek, ileride legal bir işiniz olursa en azından asgari ücretli o zaman başlarsınız.
Şu anda hesabıma giren para çıkışı falan yok. O zaman kick yetkilierine bağlanayım kapattırayım, kapattırırsam sorun olmaz değil mi?

Şu anda hesabıma giren para çıkışı falan yok. O zaman kick yetkilierine bağlanayım kapattırayım, kapattırırsam sorun olmaz değil mi?

Vallahi hocam bir işe tam girişelim diyoruz bu engel çıkıyor, mail atmamı söyledi kick canlı destek attım umarım iptal ederler sonra 8klık olmayayım durduğum yerde.