Mustckmk

Çalışkan
Telefonunu kılıfsız kullanan var mı? Varsa marka modelini ve kullanım deneyimini yazarsan çok sevinirim çünkü ben de bu konuda çok hevesliyim ancak insan korkuyor işte.

Satmayı da düşünmüyorum telefon bozulana kadar benimle. Ama yine de tecrübeniz ve fikirlerinizi almak isterim.

1 gün heves ettim, redmi 12 ile yere düştüğü gibi içinden geçti. Camın bir de ekstra koruyucu camı vardı. Çin çan çon malıysa riske girmeye gerek yok.

Redmi Note 13 'ün kendi kılıfını kullanıyorum biraz sert bir kılıf. Eli biraz terletiyor izleri falan çıkıyor ama çok da sorun etmiyorum. Kılıfsız da kullandım sadece arka tarafında iz vs. oluyor.

Redmi Note 9S vardı, emektar. Rahat 4-5 sene zırhlı kılıf ile kullandım. Bataryası nanay olunca yeni telefon almak şart oldu. Şimdi A57 var. İncecik bir şey. Arkası kılıfsız kullanmaya müsait değil. İlk düşürmede çatlar patlar diye orijinal rugged kılıfından aldım. Zaten ince telefon bana göre değil. Cepte durduğunu unutup bir hareket yaparım, sonra seyreyle cümbüşü. Bana böyle cebimde duracak adeta cep Panzerkampfwagen'i lazım.