Doktorlar genellikle çözüm olarak psikiyatri ile psikiyatrik ilaçların kullanımını önerir ama o da bir yerden sonra vücutta baskılanıyor yani sıkıntı o da.
Yok şöyle. Yağ tutmuyor ya. Onun bir tedavisi falan yok mu? Nasıl bir şey bu yağ tutmaması?

Yok şöyle. Yağ tutmuyor ya. Onun bir tedavisi falan yok mu? Nasıl bir şey bu yağ tutmaması?
Yani bedava konuşmak gibi olmasın ama bence tedaviye gerek yok; iyi bir şey. Spor yapsa güzel bir antrenmanla kilo alsa yağ oranı da pek yükselmez direkt bulkla beraber yağsız form çıkarır ortaya. Normalde sporla kilo alırken tamamıyla temiz bir form için ilaç basmak gerekiyor.

Metabolik düzenleyiciler var ama çoğu deneysel prosedürleri geçemedi Avrupa'da, dolayısıyla henüz yok sanırım.
Anladım.

@Velar

Kilo almak için psikiyatriye gidebilirsin. İlaç önerisi vermiyorum yanlış anlama, büyük ihtimalle mirtazapin 15 mg (marka adı Redepra) yazacaktır. Tabii farklı bir şey de yazabilir, ben tahmin yapıyorum.

Mirtazapin iştah uyarıcı ve uykuya geçişi kolaylaştıran bir antidepresan. 15 mg düşük bir doz ve ruhsal halini etkilemez aman aman. Zaten gece yatmadan 30 dk önce falan alırsın.

Ben Redepra ile çok hızlı kilo almıştım.

Hocam şu yaz olayını bir türlü çözemedim ben, zaten oraya ayıracağın haftada 3-4 gün 1 saat falan. Yazı kışı ne fark ediyor? Yazın yazılıp yaz bitince geri mi bırakacaksın sanki? Spora bir kere başladığın zaman aylarca devam etmelisin. Herkesin ağzından duyuyorum işte yazın yazılacağım falan filan yani üşeniyorum demek yerine hemen yazı bahane ediyor herkes. Size üşeniyorsunuz demiyorum genel konuştum.
Şu an çalışıyorum+ Üniye gidiyorum yani bir de üstüne spor ekleyip devam edebileceğimi düşünmüyorum.

Peki doktor çözüm önerisi söylemedi mi?
Zamanla yavaşlar zaten ama istersen diyetisyene yönlendireyim dedi gittim ve diyetisyenin verdiği öneri günde 1800 kalori gibi bir şeydi...

Buna da daha yazmama gerek yok sanırım hocam....

Metabolik düzenleyiciler var ama çoğu deneysel prosedürleri geçemedi Avrupa'da, dolayısıyla henüz yok sanırım.
Almanya'da vs kullanılan ilaçlar var mış ama isimlerini falan bilmiyorum. İsmini bilsem sipariş yolu ile getirtebilirim.

Şu an çalışıyorum+ Üniye gidiyorum yani bir de üstüne spor ekleyip devam edebileceğimi düşünmüyorum.

Zamanla yavaşlar zaten ama istersen diyetisyene yönlendireyim dedi gittim ve diyetisyenin verdiği öneri günde 1800 kalori gibi bir şeydi...

Buna da daha yazmama gerek yok sanırım hocam....

Almanya'da vs kullanılan ilaçlar var mış ama isimlerini falan bilmiyorum. İsmini bilsem sipariş yolu ile getirtebilirim.
O ilaçlar deneysel prosedürleri geçemedi henüz.