Yaşıma ve boyuma göre fazla zayıfım, biraz kilo almak istiyorum. Gün içinde Cici Bebe ve yulaf yiyorum, her öğünde fazlasıyla yiyorum. Bunları yaparken yanında da gainer kullanırsam etkisi nasıl olur? Protein tozu düşündüm, fakat kas yapmak için şu anlık çalışmıyorum, o yüzden kiloya etkisi olacağını düşünmedim. Bütçem 1000TL.
Zayıf olman genetik.Yaş ilerledikçe kilo alırsın protein tozları zarar verir vücuduna çoğu insan zayıflamak ister kilo sorundur. Senin yaşında bende zayıftım şu an yaşım 34 fiziğim ve kilom normal.
Zayıf olman genetik.Yaş ilerledikçe kilo alırsın protein tozları zarar verir vücuduna çoğu insan zayıflamak ister kilo sorundur. Senin yaşında bende zayıftım şu an yaşım 34 fiziğim ve kilom normal.
Kilo almaya çalışan yedikçe kilo alamayan insanların o genlerini alabilmek için bi çanta dolusu para dökebilirim buraya. Kaç senedir kilo verme çabalarındayım henüz sonuç alamadım :d.
Ben bir yazıda Gainer'ın zararlı olduğunu okumuştum. Biraz daha detaylı bilgi için YouTube'dan güray aydın izleyin derim. Ben tavsiye etmiyorum gainer kullanımını, biraz fazla karbonhidrat alman kilo almana yardımcı olacaktır.