Detaylar
Kim cevapladı?14 yaşındayım.Çok yaşlı değilsen biraz spor ve ağzını tutma ile tamamdır bu iş. Spor dediğim, git koş yani tur at.
Ayrıca bisiklet sürmek mi yoksa yürüyüş yapmak mı daha çok kalori yaktırır?
Boyum 1.55 m ve 70 kiloyum. Vücut kitle endeksim 29,1. pandemiden önce gayet iyiydim ancak pandemi beni bitirdi, bir daha da düzelemedim. Kilo vermek istiyorum. Kilo vermek için ne yapmalıyım? Lütfen spor salonu önermeyin. Evime uzak.
Yürüyerek kilo verdim 95 civarı kilom vardı. 85 kiloyum şu an.
14 yaşındayım.
Ayrıca bisiklet sürmek mi yoksa yürüyüş yapmak mı daha çok kalori yaktırır?
Yürümek.
Canepe
Uzman
Daha 14 yaşındasın, metabolizman çok iyi çalışıyor. Azıcık ağzını kapatmalı, özellikle fastfood'dan uzak durmalısın. Durduğun yerde yakarsın zaten hocam o yaşta.
vic2m
Çalışkan
Boyum 1.55 m ve 70 kiloyum. Vücut kitle endeksim 29,1. pandemiden önce gayet iyiydim ancak pandemi beni bitirdi, bir daha da düzelemedim. Kilo vermek istiyorum. Kilo vermek için ne yapmalıyım? Lütfen spor salonu önermeyin. Evime uzak.
Kardeşim öncelikle yaşın genç sadece yemek porsiyonlarını küçültüp bisiklet sürerek veya yürüyüş yaparak da kilo verirsin.
Eğer ailendeki erkeklerin çoğunluğu 1.55 ise yani boyunun uzayacağı meçhul ise sıkı çalış ama öbür türlü vücut kendini her türlü toparlar kafana takma bu kadar.
Kardeşim öncelikle yaşın genç sadece yemek porsiyonlarını küçültüp bisiklet sürerek veya yürüyüş yaparak da kilo verirsin.
Eğer ailendeki erkeklerin çoğunluğu 1.55 ise yani boyunun uzayacağı meçhul ise sıkı çalış ama öbür türlü vücut kendini her türlü toparlar kafana takma bu kadar.![]()
Ailede pek uzun insan yok. Hatta aklıma gelen hiç yok. Babam 170, annem 150.
vic2m
Çalışkan
Ailede pek uzun insan yok. Hatta aklıma gelen hiç yok. Babam 170, annem 150.
Sen boş ver yine de küçük minimal adımlarla da kilo verebilirsin,ileride düzenli gym düşünebilirsin.
İlla boyun kısa kalcak diye bişey yok, önünde uzun yıllar var spor yapacak. Benim babam- 1.76 annem- 1.62 abim- 1.71. Ama lise çağımda çok süt içer ve basket oynardım. 17-21 yaş arası 1.87 oldum ve orada sabitlendim şükür
Tavsiyem süt-yoğurt-spordur.
sedosiu
Üyecik
Ergenlikte daha kolay mı veriliyor kilo? Son cümleyi anlayamadım.Daha 14 yaşındasın, metabolizman çok iyi çalışıyor. Azıcık ağzını kapatmalı, özellikle fastfood'dan uzak durmalısın. Durduğun yerde yakarsın zaten hocam o yaşta.