Hocam öğünlerde neler yiyorsunuz?
6 öğünmüş pardon
Evde olduğum günler 3 öğün tüketiyorum fakat iş yerinde çalıştığımda açlık hissettiğim için tüm öğünlerime uyuyorum.
Sabahları 3 yumurta, 100 gr lor peyniri ve 100 gr yoğurt var listemde fakat ben biraz değişiklik yaptım. Lor peynirini sade yemek zülüm. Bim'de kaymak lor peyniri var onu yiyebilirsin yumurtanın yanında.
Sabahla öğlen arası 1 muz ve 1 elma.
Öğlen 200gr haşlanmış tavuk yanına salata. İster çoban salata olsun, ister mevsim salata. Ama yağ,tuz olmasın.
Öğlen ile ikindin arası 100gr pirinç pilavı yanına ister tavuk göğsü, ister dana eti, istersen mercimek çorbası. 100 gr olacak.
İkindi ile akşam arası 100 gr makarna, 100 gr yoğurt.
Akşam 100 gr balık, dana ya da tavuk eti yanına salata yağsız tuzsuz olacak.
Günlük en az 4 litre su iç.
Sakın ekmek kullanma. İstersen yulaf unundan krep, lavaş yapabilir onları tüketebilirsin.
İster normal makarna ister tam buğday makarna tüketebilirsin. Tam buğday makarna normal makarnaya göre tadı acımsı ama daha çok tok tutar.
Balık fiyatları pahalı ondan Bim'de satılan konserve Fide ton balığı var. Yağını süz salatanın üstüne dök ye. Fiyatı 20 tl.
Kendine hedefler koy. Örneğin 15 kilo vereceğim de. Hedefine ulaştığında offday yap. Lakin abartma. Abur cubur, kola asla tüketme. Döner yiyebilirsin, kebap yiyebilirsin ödül olarak. 2500 kaloriyi geçme.
Tuz tüketmeye başladığında kaya tuzu tüket.
Bu benim listem diye sende yapmak zorunda değilsin. Bir gym ile görüşmen senin yararına.