Merhaba. Günlük yaklaşık 1700-2000 Kalori alıyorum. Sırasıyla örnek yediğim şeylerin listesi.
Sabah kahvaltısı:
1 Somon ekmek
Ekmek 10 dilim halindedir. Üstüne salça , peynir , salam koyuyorum ve yiyorum.
Zeytin , domates , salatalık yerim.
Bazen bu kahvaltıya patates kızartması eşlik eder.
Arada atıştırmalıklar:
1 Paket cips.
1 Paket gofret.
Nescafe kahve.
Dondurma.
10/1 Karpuz dilimleri.
Akşam yemeği:
Tavuk pilav. Bazen makarna. Et pilav ve türlü ev yemekleri.
16 Yaşındayım. 173cm boy ve 70 kiloyum. Göbek ve alt göbek kendini belli ediyor. Asıl amacım göbek ve alt göbeği yok etmek. Kalanlarda bir sıkıntı yok.
Yazın ailecek kahvaltımızı 12 , 1 , 2 gibi yapıyoruz bazen de 11 de. Tamamen değişiyor.
Bugün mekik çektim 30 defa. Bir de bacaklarımı kendi üzerime çekerek yaptığım yaptığım hareketi yaptım 40 defa. Dün 60 60 şeklinde yapmıştım ve bir hareket yapınca et kesilmiş gibi acıyor. Mekik çekmekte zorlanıyorum.
Bu sabah bir kase ton balık ve salata yedim. Sonra ailemin ısrarı ile 4 çıtır tavuk ve patates yedim. Ve az önce 1 kase dondurma yedim. Günde 3 suluk su içiyorum. Açlıktan başım ağrıya biliyor.
Yardımlarınızı ve önerilerini bekliyorum.
Sabah kahvaltısı:
1 Somon ekmek
Ekmek 10 dilim halindedir. Üstüne salça , peynir , salam koyuyorum ve yiyorum.
Zeytin , domates , salatalık yerim.
Bazen bu kahvaltıya patates kızartması eşlik eder.
Arada atıştırmalıklar:
1 Paket cips.
1 Paket gofret.
Nescafe kahve.
Dondurma.
10/1 Karpuz dilimleri.
Akşam yemeği:
Tavuk pilav. Bazen makarna. Et pilav ve türlü ev yemekleri.
16 Yaşındayım. 173cm boy ve 70 kiloyum. Göbek ve alt göbek kendini belli ediyor. Asıl amacım göbek ve alt göbeği yok etmek. Kalanlarda bir sıkıntı yok.
Yazın ailecek kahvaltımızı 12 , 1 , 2 gibi yapıyoruz bazen de 11 de. Tamamen değişiyor.
Bugün mekik çektim 30 defa. Bir de bacaklarımı kendi üzerime çekerek yaptığım yaptığım hareketi yaptım 40 defa. Dün 60 60 şeklinde yapmıştım ve bir hareket yapınca et kesilmiş gibi acıyor. Mekik çekmekte zorlanıyorum.
Bu sabah bir kase ton balık ve salata yedim. Sonra ailemin ısrarı ile 4 çıtır tavuk ve patates yedim. Ve az önce 1 kase dondurma yedim. Günde 3 suluk su içiyorum. Açlıktan başım ağrıya biliyor.
Yardımlarınızı ve önerilerini bekliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: