Augustus Caesar

Çalışkan
184 civarı boyum 115 civarı kilom var ve salona yazılıp kilo vermeyi hedefliyorum. Öncelikle kaç kiloya düşmeli, ne kadar vermeliyim bu konuda bilgi verir misiniz? Ayrıyeten de deri sarkmasından korkuyorum. Ameliyatını olacak ne param ne de psikolojim var, kaldırabileceğimi sanmıyorum. Bu konuda tavsiyeleriniz nedir, ne yapmam gerekiyor?

Günlük alman gereken kalori hesabını yapman gerekir ilk önce. İlk 2 ay bu alma gereken kalorinin 300 aşağısını alabilirsin. Sonra yavaş yavaş daha da kısman gerekebilir. Proteinli beslenmen lazım. Spor salonuna gitmiyorsan yürüyüş yapman lazım. Bol su iç. Yaşına bağlı olmakla beraber 82-83 kilo yeterli.

Günlük alman gereken kalori hesabını yapman gerekir ilk önce. İlk 2 ay bu alma gereken kalorinin 300 aşağısını alabilirsin. Sonra yavaş yavaş daha da kısman gerekebilir. Proteinli beslenmen lazım. Spor salonuna gitmiyorsan yürüyüş yapman lazım. Bol su iç. Yaşına bağlı olmakla beraber 82-83 kilo yeterli.
Spor salonuna gidicem hocam orda diyetisyen ve hoca olacak onların doğrultusunda vermeyi planlıyorum 82 83 e ne kadar sürede inmeliyim sarkma çok olur mu

Spor salonuna gideceğim hocam orada diyetisyen ve hoca olacak onların doğrultusunda vermeyi planlıyorum 82 83'e ne kadar sürede inmeliyim sarkma çok olur mu?

Sporda yapacaksın olmaz. Diyetisyene gitmeni tavsiye etmiyorum. Genelde herkese verilen 2000 kalorilik listeyi verir gönderir. Kibrit kutusu kadar peynir 3 tane zeytin cart curt boş boş şeyler.

yürüyüşü bende yapıyorum, ne kadar mesafe önerirsiniz?

Spor salonuna gideceğim hocam orada diyetisyen ve hoca olacak onların doğrultusunda vermeyi planlıyorum 82 83'e ne kadar sürede inmeliyim sarkma çok olur mu?

Arkadaşın dediği gibi ben de spor salonuna veya diyetisyene gitmeni önermezdim sırf bunun için.
Sadece kilo vermeye odaklan şu anlık; yürüyüş yap evet, bol da su iç.

Ben de günlük bunları yapıyorum çünkü.

Hocam kalori açığı ve yürüyüştür bunun çaresi. ben 187 boyundayım 120den 85 kiloya düştüm. Kendinize bir mutfak tartısı edinin ne yerseniz tartın kalorisini hesaplayın. Tok tutması adına protein alın ve yürüyün en az 30 dakika her gün olacak şekilde. Üstüne aralıklı oruç da yaparsanız şahane olur.

Sadece karbonhidratı keserek ve 2 günde bir düzenli olarak yürüyüş yaparak son 1 ayda 7 civarı kilo verebildim. Tabii bunda kullandığım ilaçların da büyük bir etkisi var.