Detaylar
Kim cevapladı?Maxtorices
Uzman
Telefondan kimlik gösterme olayı var diye biliyorum fakat bazı polisler dinlemiyor. Kimlik belgesi çıkarttırabilirsin. Bulunduğun yerdeki nüfus müdürlüğüne git.Şu an şehir dışındayım 1 hafta buradayım ama cüzdanımı evde unuttum içinde kimliğim de vardı. Geçici kimlik vb. alabilir miyim ne yapmam gerekiyor.
Telefondan kimlik gösterme olayı var diye biliyorum fakat bazı polisler dinlemiyor. Kimlik belgesi çıkarttırabilirsin. Bulunduğun yerdeki nüfus müdürlüğüne git.
Reşit değilim 17 yaşındayım polis kimlik sorar mı yine de? T.C. kimlik numaramı ezbere biliyorum T.C. versem yetmez mi.
Maxtorices
Uzman
Hayır yetmez. Dediğim gibi telefondan göstersen bile kabul etmiyorlar illa T.C kimlik istiyor. Polisten polise değişiyor. Kimliğe ihtiyacınız bile olmayabilir. Dediğim gibi bulunduğunuz yerde nüfus müdürlüğü varsa oradan belge çıkarttırabilirsiniz.Reşit değilim 17 yaşındayım polis kimlik sorar mı yine de? T.C. kimlik numaramı ezbere biliyorum T.C. versem yetmez mi.
Teşekkür ederim hocam. Peki bu belge ile hastahaneye gidebilir miyim?Hayır yetmez. Dediğim gibi telefondan göstersen bile kabul etmiyorlar illa T.C kimlik istiyor. Polisten polise değişiyor. Kimliğe ihtiyacınız bile olmayabilir. Dediğim gibi bulunduğunuz yerde nüfus müdürlüğü varsa oradan belge çıkarttırabilirsiniz.
Maxtorices
Uzman
Kimlik yerine geçer. Her yere gidebilirsiniz.Teşekkür ederim hocam. Peki bu belge ile hastahaneye gidebilir miyim?
Çok teşekkür ederim hocam. Yarın gidip alacağım.