Sizce tekrardan o kıza dönsem hayatım tekrar düzelir mi?
Öyle olmuyor dostum. Buna benzer bir ilişkiyi 11 ve 12'nci sınıftayken yaşamıştım, kendini rezil etmeye gerek yok. Hikayenin sonunda seni çok komik bir şekilde şutluyorlar genelde. Ben kızla mazinin kralını yaşamıştım, gidip arkadaşının birisi rica etti diye çocuğun birisiyle tanıştı. Beni hayatından silmesi 3 veya 4 saniye falan sürdü

Buraya kızla atlattıklarımı yazsam Tolstoy ikinci bir Anna Karenina yazar. Ama bu kadar basit bu işlerin bitmesi. Ulan çocukta iblise benziyordu bari benden yakışıklı olsaydı
Benim gibi her anlamda kullanabileceği bir kişiyi kolay kolay red etmez bu kız.
Kafan iyi mi senin kanka? Bu kadar simp olmasanıza olm?
Yemeğimi kendim yapmak okul kıyafetimi kendim ütülemek.
Bunları yaparak senden yaşça büyük birinin sorumluluklarını elde etmiş olmuyorsun dostum. Öyle yazıyorsun ki madende 12 saat mesai yapmışsın gibi geliyor insana. Fakat sıfır alay, helal olsun üşenme. Ev işlerinde ailene yardımcı olman süper, kendi başının çaresine bak.
Lütfen yardım edin kardeşiniz olarak görün beni cidden ne yapabilirim en ufak bir fikrim yok.
Sen heyecanlanmışsın sadece. Liseye geçeceğimde bende yerimde durmuyordum, sabaha kadar uyku tutmuyordu. Bunlar hayatın normal bir parçası kendini sıkıntıya sokma. Bak mezuna kaldım, üniversiteye geçeceğim diye yine benzer duyguları yaşıyorum. Normaldir.
Babam ise hep arkaplanda olur.
İyiymiş yine. Ben ortaokuldayken babam eve her gün ama her gün alkol içip geliyordu. Kışta karda evden kaçmak zorunda kalıyordum.
Ne yapmalıyım lisede nasıl kendimi yıpratmadan iyi bir ortam bulurum?
Olayın ortaokulda geçtiğini duyunca konudan bayağı soğudum onu söyleyeyim. O yaşta kafana taktığın şeylere bak be kankam.
Ama seni sevdim, işim gücümde yok biraz "eğer ben şimdi liseye geçsem ne yapardım" diye düşünüp yazacağım.
1- İlk önce o kızla alakalı her şeyi hayatından çıkartıyorsun. Sen uzaklaşınca sana yaklaşmak isteyecektir umurunda olmayacak, bak sakın yüz verme diyorum gelirim pıçaklarım ha

Ben çok yedim o numaraları.
2- Hemen ardından o erkek grubuyla ne olursa olsun barışıyorsun. Dışarıya çağır zurna vesaire ısmarla, PS kafe falan gidin. "Beyler pişman oldum" de. Eğer elinden tutmazlarsa yazık olsun, erkek demesinler kendilerine. Ben liseye gittiğimde ortaokuldaki arkadaş grubum dağılmıştı çok ceremesini çektim. Ancak unutma ağzına bağlı olarak bu dezavantajı sıfıra indirebilirsin.
3- Spor salonuna yazıl. Sana deseler ki spor salonuna gitmeyeceksin ama o kızla sevgili olup o erkek grubuyla ölümüne kanka olacaksın, sen spor salonunu seçeceksin. Güray Aydın, Ağır Sağlam, Savaş Cebeci gibi insanları izleyerek başla. Fitness hakkında
mutlaka bilgi edinmelisin. Kız kanadında köpek gibi işe yaramasını geçtim kimse seni zorbalayamaz.
4- Lise 9, 10, 11 sınıflarında resmen çöp gibi giyinen birisi olarak söylüyorum ki mutlaka git güzel kombinler çıkart. Gideceğin lise kıyafet konusunda ne kadar serbest davranır bilemeyeceğim ama sadece o açıdan düşünme. Lisede bir kızla tanıştın dışarıda ne giyeceksin mesela? Şu an ne giydiğini bilmiyorum gerçi ama ortaokul olduğunu düşünürsek baskılı çocukça kıyafetler giydiğini tahmin ediyorum. Zara, Bershka, Pull&Bear gibi siteleri incele.
Biraz rastgele kıyafet atayım sana:
Deri Ceket,
Yün Ceket,
Kadife Ceket
Sade Sweat,
Sade Sweat
Soluk Jean
Sen fikri kapmışsındır. Başka bir şey sormak istersen buradayım.