Steam Kingdom Come Delivarance alınır mı?

Bütçe
21.94$

herousta26 11

Uzman
Merhabalar, şu an oyun indirimde, alınabilir gibi gözüküyordu fakat bu oyun hakkında Steam'de bulunan bir arkadaşımın yorumuna denk geldim:

"Dünyanın en berbat oyunu.
Düzenleme:
Tekrar oynadım, hala dünyanın en berbat oyunu. Ginger'ı takip eden iki haydudu öldürmeyi dün 3 saat, bugün 2 saat denedim. Başardıktan 2 dakika sonra 4 tane haydut önümü kesti ve aptal save sistemi yüzünden hepsi boşa gitti. Sonuç olarak hala dünyanın en berbat oyunu."

Gerçekten oyunda böyle hatalar bulunuyor mu?
Oyunun, Kingdom Come: Deliverance, Kingdom Come: Deliverance Royal Edition ve Kingdom Come: Deliverance Collection diye 3 sürümü bulunuyor.

Hangisi alınmalı?

Alınır. İncelemelere çok fazla bakmayın. Kötü incelemeler olacak tabii ki. Herkes her şeyi beğenmiyor. Alıp oynayın. Oynama süresi 2 saati geçmediğinde iade edebilirsiniz.

Alınır. İncelemelere çok fazla bakmayın. Kötü incelemeler olacak tabii ki. Herkes her şeyi beğenmiyor. Alıp oynayın. Oynama süresi 2 saati geçmediğinde iade edebilirsiniz.
Peki sonbahar indirimlerinde daha düşük bir fiyata düşer mi? Şu an ki fiyatı, yaz indirimlerinde ki fiyatı ile aynı.

Alınır. Daha önce Epic Games bedava vermişti belki almışsındır kontrol et.
Peki sonbahar indirimlerinde daha düşük bir fiyata düşer mi? Şu an ki fiyatı, yaz indirimlerinde ki fiyatı ile aynı.
En son 2 sene önce %90 indirime girmiş, sonraki indirimlerde daha da düşeceğini sanmıyorum.

Alınır. Daha önce Epic Games bedava vermişti belki almışsındır kontrol et.

En son 2 sene önce %90 indirime girmiş, sonraki indirimlerde daha da düşeceğini sanmıyorum.
Ne yazık ki almamışım Cevaplar için teşekkürler, oyunu alacağım.

Alınır ikinci oyunu da çok güzel.

Alınır, dövüş sistemi alışana kadar biraz zorluyor ama bence güzel bir sistemi var. Ayrıca hikayesi ve mekanikleride bayağı güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…