christopher moltisanti Uzman Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 323 Çözümler 2 Beğeniler 188 Yer İzmir 10 Şubat 2026 #1 RPG oyunları genelde beni çok çekmez. Ama metacritic puanına baktığımda sevilmiş, bazı kitlelerde sevmemiş. Alınır mı?
RPG oyunları genelde beni çok çekmez. Ama metacritic puanına baktığımda sevilmiş, bazı kitlelerde sevmemiş. Alınır mı?
eternatus Becerikli Katılım 16 Ocak 2026 Mesajlar 385 Çözümler 4 Beğeniler 264 10 Şubat 2026 #2 RPG türüne uzaksanız ve Orta Çağ temasını sevmiyorsanız uzak durun derim.
Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.719 Çözümler 9 Beğeniler 2.665 Yer KKTC | Gazimağusa 10 Şubat 2026 #3 christopher moltisanti dedi: RPG oyunları genelde beni çok çekmez. Ama metacritic puanına baktığımda sevilmiş, bazı kitlelerde sevmemiş. Alınır mı? Eki Görüntüle 226122 Genişletmek için tıkla... RPG oyunlarından inanılmaz nefret eden biri olmama rağmen, ilk oyunu ilk oturduğumda aralıksız 11 saat oynadım. Evet, 11 saat. Bence piyasadaki en iyi RPG oyunlarından biri KCD.
christopher moltisanti dedi: RPG oyunları genelde beni çok çekmez. Ama metacritic puanına baktığımda sevilmiş, bazı kitlelerde sevmemiş. Alınır mı? Eki Görüntüle 226122 Genişletmek için tıkla... RPG oyunlarından inanılmaz nefret eden biri olmama rağmen, ilk oyunu ilk oturduğumda aralıksız 11 saat oynadım. Evet, 11 saat. Bence piyasadaki en iyi RPG oyunlarından biri KCD.