Kingdom Come: Deliverance oynanmaya değer mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Neshter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 358
  • Etiketler Etiketler
    değer mi

Neshter

Yetkin
Makaleler
1
Tatilde zaman geçirmek için oyun arıyorum da bu oyun aklıma yattı. Oynayanların çoğu memnun kalmış. Siz ne düşünüyorsunuz?

Tüm DLC'leri de almıştım zamanında. Teşekkürler. Bu tarz en alttan başlayıp geliştiğimiz RYO tarzı oyunlara bayılırım. Bakalım değecek mi.

O dönemi seviyorsan, bu tür şeylere ilgiliysen çok iyi bir oyun diyebilirim, Orta Çağ atmosferini çok iyi yansıtan, ansiklopedi gibi bir oyun.
Severim hocam, 15 yıl Metin2 ve Knight geçmişim var

Fight mekaniği zordur baştan söyleyeyim, gerçekçiliği yakalamayı hedeflemiş bir oyundur.
Kazancımız da ona göre tatlı olur, sorun yok.
Hocam son olarak oyun uzun soluklu mu?

Eki Görüntüle 57249
Tüm DLC'leri de almıştım zamanında. Teşekkürler. Bu tarz en alttan başlayıp geliştiğimiz RYO tarzı oyunlara bayılırım. Bakalım değecek mi?

Efendim, oynamaya değerse bende oynayacağım ancak Witcher 3 kadar iyi mi bilemiyorum. KCD oynamak yerine Witcher serisini 2. kez fulleme isteği geliyor aklıma.

Efendim, oynamaya değerse bende oynayacağım ancak Witcher 3 kadar iyi mi bilemiyorum. KCD oynamak yerine Witcher serisini 2. kez fulleme isteği geliyor aklıma.
O da var ama dizisini izleyeceğim için oyunu oynamak istemiyorum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…