Detaylar
Kim cevapladı?Ethem Efe
Üstün
Değer.Tatilde zaman geçirmek için oyun arıyorum da bu oyun aklıma yattı. Oynayanların çoğu memnun kalmış. Siz ne düşünüyorsunuz?
Neshter
Yetkin
- Makaleler
- 1
Severim hocam, 15 yıl Metin2 ve Knight geçmişim varO dönemi seviyorsan, bu tür şeylere ilgiliysen çok iyi bir oyun diyebilirim, Orta Çağ atmosferini çok iyi yansıtan, ansiklopedi gibi bir oyun.
Severim hocam, 15 yıl Metin2 ve Knight geçmişim var![]()
Fight mekaniği zordur baştan söyleyeyim, gerçekçiliği yakalamayı hedeflemiş bir oyundur.
Neshter
Yetkin
- Makaleler
- 1
Kazancımız da ona göre tatlı olur, sorun yok.Fight mekaniği zordur baştan söyleyeyim, gerçekçiliği yakalamayı hedeflemiş bir oyundur.![]()
Hocam son olarak oyun uzun soluklu mu?
Geraltın kılıcı
Üstün
Eki Görüntüle 57249
Tüm DLC'leri de almıştım zamanında. Teşekkürler. Bu tarz en alttan başlayıp geliştiğimiz RYO tarzı oyunlara bayılırım. Bakalım değecek mi?
Efendim, oynamaya değerse bende oynayacağım ancak Witcher 3 kadar iyi mi bilemiyorum. KCD oynamak yerine Witcher serisini 2. kez fulleme isteği geliyor aklıma.
Neshter
Yetkin
- Makaleler
- 1
O da var ama dizisini izleyeceğim için oyunu oynamak istemiyorum açıkçasıEfendim, oynamaya değerse bende oynayacağım ancak Witcher 3 kadar iyi mi bilemiyorum. KCD oynamak yerine Witcher serisini 2. kez fulleme isteği geliyor aklıma.
Yeni konular
-
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-
-
-
-
-
-