Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Gizlilik odaklı bir build yapacaksanız ilk olarak geçen konuda da söylediğim ''Stuffing'' perk'ini açın hocam, tamir seti ile onardığınız zırhlarınızın gürültü oranını büyük oranda düşürüyor. Plaka zırh ile 0 noise build çıkarabiliyorsunuz.
Sol tarafta yazmayan ekipmanların isimleri ''Saxon Composite Chausses, Signet Ring, Simple Plate Pauldrons, and Tight Black Horse.'' Takılara gerek yok fakat yüksek karizma için kullanabilirsiniz.
Bunların hepsi bildiğim kadarıyla Rattay'ın zırhçısı ve terzisinde bulunuyor. Siyah olmalarına özen gösterin yoksa visibility artabiliyor. Perk'i açamayacaksanız da plaka zırhları, zincir olan mail coif'i falan çıkarmayı deneyin. O şekilde 0 olmasa da 20-30'u aşmayan bir gürültü build'i çıkar diye düşünüyorum.
''Padfoot'' iksiri de Rattay'daki eczacıda var gizlilik için, o da zırhçı-terzinin olduğu sırada ama biraz uçta-dışarıda kalıyor. Zaten map'ten rahatça halledersiniz yerlerini.
Sol tarafta yazmayan ekipmanların isimleri ''Saxon Composite Chausses, Signet Ring, Simple Plate Pauldrons, and Tight Black Horse.'' Takılara gerek yok fakat yüksek karizma için kullanabilirsiniz.
''Padfoot'' iksiri de Rattay'daki eczacıda var gizlilik için, o da zırhçı-terzinin olduğu sırada ama biraz uçta-dışarıda kalıyor. Zaten map'ten rahatça halledersiniz yerlerini.
Ethem Efe
Üstün
Maalesef yok, ikinci oyunda eklendi arbaletler. Bu arada iki oyunu da arka arkaya oynamak çok keyifli olacaktır, ikisi de muazzam. Hiç oynamamış olsam da sıfırdan başlasam dedirtiyor.
Normalde RPG oyunlarından deli vahşet sıkılan biri olarak aralıksız 15 saat oynadım bu oyunu, siz anlayın nasıl sardığını. Bir de sizin gibi bilgili biri yardım edince ekstra eğlenceli oluyor. Şimdi yan görevleri bitirip gidip simya yapacağım bol bol iksir vs. kayıt iksiri lazarus iksiri falan yapmam lazım.
Gizlilik odaklı bir Build yapacaksanız ilk olarak geçen konuda da söylediğim "stuffing" Perk'ini açın hocam, tamir seti ile onardığınız zırhlarınızın gürültü oranını büyük oranda düşürüyor. Plaka zırh ile 0 noise Build çıkarabiliyorsunuz.
Bunların hepsi bildiğim kadarıyla Rattay'ın zırhçısı ve terzisinde bulunuyor. Siyah olmalarına özen gösterin yoksa visibility artabiliyor. Perk'i açamayacaksanız da plaka zırhları, zincir olan mail Coif'i falan çıkarmayı deneyin. O şekilde 0 olmasa da 20-30'u aşmayan bir gürültü Build'i çıkar diye düşünüyorum.Eki Görüntüle 124298
Sol tarafta yazmayan ekipmanların isimleri "saxon composite chausses, signet ring, simple plate pauldrons, and tight Black horse." takılara gerek yok fakat yüksek karizma için kullanabilirsiniz.
"Padfoot" iksiri de Rattay'daki eczacıda var gizlilik için, o da zırhçı-terzinin olduğu sırada ama biraz uçta-dışarıda kalıyor. Zaten Map'ten rahatça halledersiniz yerlerini.
Şimdilik sadece bunları bulabildim, terzide falan diğer kıyafetler mevcut değildi.
Normalde RPG oyunlarından deli vahşet sıkılan biri olarak aralıksız 15 saat oynadım bu oyunu, siz anlayın nasıl sardığını. Bir de sizin gibi bilgili biri yardım edince ekstra eğlenceli oluyor. Şimdi yan görevleri bitirip gidip simya yapacağım bol bol iksir vs. kayıt iksiri lazarus iksiri falan yapmam lazım.
Şimdilik sadece bunları bulabildim, terzide falan diğer kıyafetler mevcut değildi.
Sadece bunları giyince 9 puan elde etmiş oluyorum, zırh plakası falan giymeli miyim sizce üstüne? Attığınız perk ile aktif olursa plakalar falan yine 0 olur mu? Yoksa tamamen plakasız mı yapmalıyım?
Dosya Ekleri
Son düzenleme:
Stebb
Uzman
Perk'le beraber 0 olacaktır tabii ama şimdilik böyle kullanın çok ses yapmamak istiyorsanız. Ayakkabılar kunduracıda var bu arada, onu söylemeyi unuttum. Yine Rattay'daki kunduracıdan alabilirsiniz onu.Sadece bunları giyince 9 puan elde etmiş oluyorum, zırh plakası falan giymeli miyim sizce üstüne? Attığınız perk ile aktif olursa plakalar falan yine 0 olur mu? Yoksa tamamen plakasız mı yapmalıyım?
Ethem Efe
Üstün
Gizlilik odaklı bir Build yapacaksanız ilk olarak geçen konuda da söylediğim "stuffing" Perk'ini açın hocam, tamir seti ile onardığınız zırhlarınızın gürültü oranını büyük oranda düşürüyor. Plaka zırh ile 0 noise Build çıkarabiliyorsunuz.
Bunların hepsi bildiğim kadarıyla Rattay'ın zırhçısı ve terzisinde bulunuyor. Siyah olmalarına özen gösterin yoksa visibility artabiliyor. Perk'i açamayacaksanız da plaka zırhları, zincir olan mail Coif'i falan çıkarmayı deneyin. O şekilde 0 olmasa da 20-30'u aşmayan bir gürültü Build'i çıkar diye düşünüyorum.Eki Görüntüle 124298
Sol tarafta yazmayan ekipmanların isimleri "saxon composite chausses, signet ring, simple plate pauldrons, and tight Black horse." takılara gerek yok fakat yüksek karizma için kullanabilirsiniz.
"Padfoot" iksiri de Rattay'daki eczacıda var gizlilik için, o da zırhçı-terzinin olduğu sırada ama biraz uçta-dışarıda kalıyor. Zaten Map'ten rahatça halledersiniz yerlerini.
Şu an bulabildiklerim bunlar, ekleme olarak ne yaparsam iyi olur? Stuffing perkini açmama az kaldı.
Son düzenleme:
Stebb
Uzman
Padded chausses, rastgele bir deri eldiven, bir de görünürlüğü azaltmak için o kırmızılı bacak zırhı yerine alternatif bir şey olabilir.Şu an bulabildiklerim bunlar, ekleme olarak ne yaparsam iyi olur? Stuffing perkini açmama az kaldı.
Eki Görüntüle 124917
Ethem Efe
Üstün
Padded chausses, rastgele bir deri eldiven, bir de görünürlüğü azaltmak için o kırmızılı bacak zırhı yerine alternatif bir şey olabilir.
Padded chauses rattayda bulamadım, başka bir satıcıda bulmayı denerdim. Bacak zırhıda bulmayı denerim ancak nasıl bir şey giymeliyim bilemedim.
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-