Berkeh4nÇepn1
Başarılı
Alacak arkadaşlar varsa alsın, güzel fiyat. Bu paraya daha kötü ürünleri bulursunuz anca:
Son düzenleyen: Moderatör:
Depolama için alsın alacak arkadaşlar zaten. İçine birkaç iso atacağım, öyle duracak.Rehber: Kingston DT Exodia serisi neden alınmaz?
Merhabalar, bugün internette çokça önerilen Exodia serisine bi' göz atalım. Öncelikle DT Exodia ürününe bakalım, ürünün hızları aşırı kötü. Saniyede 15.31 MB/s yazma değerine ve 106.78 MB/s okuma değerine sahip. Bu değerler çok düşük ve aynı zamanda rezalet değerler. Ayrıca ürünün içindeki...techolay.net
Alacak arkadaşlar sorunlarının olduğunu bilsinler ama bu paraya güzel.
Depolama olarak güzel, alınabilir. Hatta yanına bir de dönüştürücü alırsanız telefonda da kullanabilirsiniz.
Ben bir sıkıntı göremedim.İtopya cidden rezil bir site, flash satın almıştım ama sonrasında corsair katar pronun indirime girdiğini gördüm ama almaya çalıştığımda sebepsiz yere 50 tl daha kargo ücreti çıkartıyorlardı o yüzden flash siparişini iptal edip ikisini birlikte alayım dedim şimdi de siparişimi onlar iptal edene kadar flashın indirimi bitmiş ve müşteri hizmetleri hiç bir şey yapamayacaklarını söyledi. Onlar yüzünden güzelim kampanya boşa gitti birde utanmadan isterseniz tekrar ileride indirime girmesini bekleyin diyorlar![]()