- Makaleler
- 1
@Ayhan Dönmez Aktif soğutma olmadan VDD maksimum kaç olabilir hocam. Mesh kasa var hava akışı çok iyi. Lancool 216. BIOS güncellendi. Şimdi zentimings atacağım hocam. Profili kaydetmiştim ama load edince maalesef OC ayarlarını vs. yüklemedi.
AGESA değiştiği için USB'den ayar atamazsın, elle gireceksin. Bana BIOS'tan Tweaker, voltaj, timing, Nitro vs. menüleri iletirsen ben de sana düzenleyip geri gönderirim. Öylesi daha iyi. EXPO açabilirsin, onun üzerine Overwrite eder. Integrated Graphics kapalı kalsın sadece.
@Ayhan Dönmez Aktif soğutma olmadan VDD maksimum kaç olabilir hocam. Mesh kasa var hava akışı çok iyi. Lancool 216. BIOS güncellendi. Şimdi zentimings atacağım hocam. Profili kaydetmiştim ama load edince maalesef OC ayarlarını vs. yüklemedi.
TREFI 65.535 vs. yapılamayabilir, bellekler RGB varsa kapatmanı öneririm. Aktif soğutma işleri değiştiriyor, VDD ihtiyacı kısıyor Hynix'te.
@ShadowLegion Çip 2167 FCLK verebiliyorsa 6200 CL28 1.5 VDD ayarlayıp geçilebilir ama Gear kapatacağım dersen M-Die buna da 1.55 isteme potansiyeli var. M-Die olduğundan eminsen tabi, Dead ile ayarladıysan M-Die olduğundan emin olmuştur ilk kendisi.