Kingston Fury Beast ayarları nasıl?

@Ayhan Dönmez şu an açılıyor hocam. İşlemci PBO all cores -25'te stabil çalışıyordu benim hatırladığım kadarıyla. Onlar daha sonra değil mi hocam?

PBO en son, evet. Şu 35-35 PHY olamaması can sıkıyor bu kartlarda. Ryzen 7000'de çok dert bu. VDDP 1.15 ya da VDDQ 1.45 dener misin sırayla?

@ShadowLegion Senin VDD 1.5'ti bir de, şu anda 1.45 görünüyor. 1.45'e bunu M-Die veremez maalesef.

Bu şekilde deneyin:

@ShadowLegion Sensör hatası da olabilir, BIOS'ta 1.5 DDR_VDD verdiysen sorun yok.

Önce bunu yaptım hocam. Açılsın iletiyorum. VDDP ile oynamadım.

Eki Görüntüle 261322

Yazılım voltajı yanlış okuyor muhtemelen. Çok önemli değil. 35-35 PHY sende mümkün olmayabilir. 1.45 VDDQ bak önce, sonrasında 1.15 VDDP bak. Eğer tPHYRDL 35-35 olamıyorsa, halen daha 35-37 ise eski haline geri çekip anlattığım şekilde teste alman lazım.

1.15 VDDP dene ama muhtemelen eşlemeyecek. Sonrasında eski haline geri alıp testi başlat. Eğer hata alırsan Gear Down açıp bakılması lazım. Ona göre yol gösterecek. @ShadowLegion

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…