B 52 Stratofortress
Deneyimli
Micron B47R NAND olduğunu gösteriyor ama bu bilgi doğru mu? Zira bildiğim kadarıyla Kingston KC3000'lerde Kioxia BICS5'de olabiliyor.
Evet, zaten ben de buradaki bilgilerden dolayı bunu sordum. Konuyu okumamışsınız sanırım, AIDA64'deki girdinin doğruluğunu merak ediyorum.
Micron ile gelebiliyormuş.Evet, zaten ben de buradaki bilgilerden dolayı bunu sordum. Konuyu okumamışsınız sanırım, AIDA64'deki girdinin doğruluğunu merak ediyorum.
Evet, zaten ben de buradaki bilgilerden dolayı bunu sordum. Konuyu okumamışsınız sanırım, AIDA64'teki girdinin doğruluğunu merak ediyorum.
Neye göre bunu söylüyorsunuz? AIDA64'de Micron NAND olarak görünüyor ama BICS5 olmadığı kesin mi acaba? Yanlış şekilde sordum sanırım.
Micron kısmı doğruymuş bu arada. Ben sadece 512 GB versiyonda geçerli sanıyordum. Mesajı düzenledim.Neye göre bunu söylüyorsunuz? AIDA64'de Micron NAND olarak görünüyor ama BICS5 olmadığı kesin mi acaba? Yanlış şekilde sordum sanırım.
Gelebiliyor evet de son üretimler BICS5 diye bir yazı okumuştum. EIFK51.2 firmware ile geldi, AIDA64 bazen yanlış gösterebiliyor diye merak etmiştim. Teyit maksatlı.SSD'nin verilerinde Micron NAND ile gelebildiğini gösteren görsel ve kaynak linki paylaştım, siz bana konuyu okumamışsınız diyorsunuz.
Doğrudur. Hem BiCS5 hem de Micron B47R çıkabiliyor. İkisi de kaliteli NAND zaten.Micron B47R NAND olduğunu gösteriyor ama bu bilgi doğru mu? Zira bildiğim kadarıyla Kingston KC3000'lerde Kioxia BICS5'de olabiliyor.
Eki Görüntüle 193105