Kingston KC3000 için AIDA64 verileri doğru mu?

Makaleler
1
Yer
Ankara
Micron B47R NAND olduğunu gösteriyor ama bu bilgi doğru mu? Zira bildiğim kadarıyla Kingston KC3000'lerde Kioxia BICS5'de olabiliyor.

Evet, zaten ben de buradaki bilgilerden dolayı bunu sordum. Konuyu okumamışsınız sanırım, AIDA64'teki girdinin doğruluğunu merak ediyorum.

SSD'nin verilerinde Micron NAND ile gelebildiğini gösteren görsel ve kaynak linki paylaştım, siz bana konuyu okumamışsınız diyorsunuz.

Neye göre bunu söylüyorsunuz? AIDA64'de Micron NAND olarak görünüyor ama BICS5 olmadığı kesin mi acaba? Yanlış şekilde sordum sanırım.
Micron kısmı doğruymuş bu arada. Ben sadece 512 GB versiyonda geçerli sanıyordum. Mesajı düzenledim.

SSD'nin verilerinde Micron NAND ile gelebildiğini gösteren görsel ve kaynak linki paylaştım, siz bana konuyu okumamışsınız diyorsunuz.
Gelebiliyor evet de son üretimler BICS5 diye bir yazı okumuştum. EIFK51.2 firmware ile geldi, AIDA64 bazen yanlış gösterebiliyor diye merak etmiştim. Teyit maksatlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…