Yer
Aydın Kuşadası
Merhaba, bu oyunu çok eskiden istiyordum aslında ama bayağı pahalıydı kabasakalda yoktu Steam'de var ama çok pahalıydı ama Kinguin'de buldum ve 557 TL sizce bu kullanıcıdan oyun alınır mı?
Sorularım altta.

Soru 1: Kinguin'de satın aldığım CD keyi kullanıcılar benden geri alabilirler mi?
Soru 2: Kinguin'de CD keyi nereden yolluyorlar?

Sorularım yukarıda size dediğim kullanıcı bu sizce bu kullanıcıdan alınır mı? Fotoğrafı burada iyi günler.

Screenshot_20250425_173235_Chrome.webp

Steam/epic/gog Games dışı pek güvenmeyiniz 3 party sitelere indirim günlerinde alırsanız daha iyi olur en azından hesap ya da oyun geri cekilme derdi olmaz.

Hocam çok pahalılar istediğim oyun 24.99 dolar Steam'de o yüzden buradan alıyorum daha önce kabasakaldan alışverişlerim oldu sorun yaşamadım inşallah bunda da yaşamam.

Steam'de indirimle daha düşük fiyatlara düşüyormuş zaten. Indirim bekleyip öyle alın.

İndirim bekleyesim yok hocam.

Steam/epic/gog Games dışı pek güvenmeyiniz 3 party sitelere indirim günlerinde alırsanız daha iyi olur en azından hesap ya da oyun geri cekilme derdi olmaz.
Kinguin sitesi de satıcı da güvenilir.

Soru 1: Kinguin'de satın aldığım CD keyi kullanıcılar benden geri alabilirler mi?
Soru 2: Kinguin'de CD keyi nereden yolluyorlar?
1: Hayır, alamazlar.
2: Yanlış hatırlamıyorsam e-postaya teslimat linkini yolluyorlar oradan keyi görüp kullanabiliyorsun.

Kinguin sitesi de satıcı da güvenilir.

1: Hayır, alamazlar.
2: Yanlış hatırlamıyorsam e-postaya teslimat linkini yolluyorlar oradan keyi görüp kullanabiliyorsun.

Hocam sorularıma yanıt verdiğiniz için teşekkürler. Alacağım, yorumunuz için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör: