Kioxia Exceria G2 vs WD SN580

Bütçe
2500

sherkl

Uzman
Yer
United States of Adana
İki model arasından 1 TB depolama alanına sahip olanını alacağım arasında pek fiyat farkı yok ama hangisini önerirsiniz? Arkadaşım Kioxia ile kötü anılarının olduğunu söyledi WD tarafına daha çok kaydım.

Tecrübeli kişilerin geri dönüşlerini ve önerilerini bekliyorum. Bütçem 2.500 TL civarında.

İki model arasından 1 TB depolama alanına sahip olanını alacağım arasında pek fiyat farkı yok ama hangisini önerirsiniz? Arkadaşım Kioxia ile kötü anılarının olduğunu söyledi WD tarafına daha çok kaydım.

Tecrübeli kişilerin geri dönüşlerini ve önerilerini bekliyorum. Bütçem 2.500 TL civarında.

WD'yi dün aldım. 6 dakikada Windows kurdu mübarek. Gayet iyi, performansından memnunum. G2 alacaktım, yazma okuma hızı düşük olduğu için vazgeçip 580 aldım, gayet de güzel.

@Caner Uncu

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an Windows bulunan SSD'im Kingston, işletim sistemi için yeterli midir
DRAM'i yok işletim sistemi için kullandığınız diskin. G2 alıp, Windows'u G2'ye kurup, NV2'yi de depolama diski yapabilirdiniz. SN580 ile devam edeceğim derseniz Windows'u SN580'e kurmanizi tavsiye ederim, çok daha iyi bir performans sergileyecektir.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt