Detaylar
Kim cevapladı?Okuma hızınız olması gerektiği gibi olsa da yazma hızınız belirtilen değerin altında kalmış. 6000 MB/sn civarında olması gerekiyor.
Okuma hızınız olması gerektiği gibi olsa da yazma hızınız belirtilen değerin altında kalmış. 6000 MB/sn civarında olması gerekiyor.
Değerler temiz kurulum sonrasına ait. Garantiye göndermek dışında pek bir seçenek yok sanıyorum.
ShadowLegion
Üstün
- Makaleler
- 1
Hangi program ile yaptınız benchmarkı? Yazma da 6000 değil ama sağlığı çok düşmüş.Nisan ayının başında almıştım. 7 ayda yaklaşık 40TB veri okunmuş 30TB veri yazılmış. Sağlığı %90'a kadar düştü. Hız değerleri şu şekilde:
Eki Görüntüle 95071
Bu normal midir?
pawEn
Üstün
Cdm modlu arayüzü bu.Hangi program ile yaptınız benchmarkı? Yazma da 6000 değil ama sağlığı çok düşmüş.
Secure Erase yöntemi falan var da çözüm olur mu emin değilim. Sürekli bu değerleri elde ediyorsanız garantiye yollayabilirsiniz isterseniz.Değerler temiz kurulum sonrasına ait. Garantiye göndermek dışında pek bir seçenek yok sanıyorum.
Çok da düşmemiş bence. 30-40 TB veri yazdığını söylemiş konu sahibi. 400 TBW garantili bir disk için normal.
Yeni konular
-
-
-
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-