Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Daffy Duck

Üstün
Yer
İstanbul
Selam arkadaşlar.

Aşağıdaki SSD'yi yakın zamanda almayı planlıyorum. Bu SSD benim bilgisayarıma uyar mı? Anakart modelini tam olarak bilmiyorum ama eski SSD'm GLOWAY FER120GS3-S7 diye bir şey. Bu arada bu SSD'yi alınca SATA 3 kablosu mu almamız gerek? Sanırım bende SATA 2 kablosu var çünkü kablonun rengi kırmızı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Anakartınızdaki SATA portu sayısı kadar SATA disk takabilirsiniz. Linkteki Kioxia Exceria da takılabilir.

Takmak için bir adet SATA veri kablosuna ihtiyacınız var, bu da anakartınızın kutusundan çıkar. Elinizde yoksa alabilirsiniz, ucuz bir şey zaten. Diğer girişe de PSU'dan gelen SATA güç kablosunu bağlayacaksınız. Kablosunun 2'si, 3'ü fark etmiyor, hepsi aynı.
Anakartınızdaki SATA portu sayısı kadar SATA disk takabilirsiniz. Linkteki Kioxia Exceria da takılabilir.

Takmak için bir adet SATA veri kablosuna ihtiyacınız var, bu da anakartınızın kutusundan çıkar. Elinizde yoksa alabilirsiniz, ucuz bir şey zaten. Diğer girişe de PSU'dan gelen SATA güç kablosunu bağlayacaksınız. Kablosunun 2'si, 3'ü fark etmiyor, hepsi aynı.

Çözüm