TeQ10

Başarılı
oBilet sitesinde görünen İstanbul kıraç otobüs kalkış-varış noktası nerede? Obiletin sitesindeki konuma Google'dan baktığımda sadece bir takım halk otobüslerinin bulunduğu bir alan var. Oraya giden bir şehirler arası otobüse binersek nereye götürüyor?

Son düzenleme:
Maalesef. Siz bir yere mi gideceksiniz? Konuyu buradan değil de aslından çözmek daha kolay olur.
İstanbul'a (Avrupa yakası) giderek motosiklet almayı ve otobüsle geri getirmeyi planlıyorum ve İstanbul'a şimdiye kadar gitmediğim için oralara pek hâkim değilim. Daha az zahmetli olması açısından herhangi bir terminalden geçmeden doğrudan otobüslere erişilebilen otobüs kalkış-varış noktaları daha müsait. Alibeyköy otogarı da uygun bir seçenek gibi görünüyor ama belki daha yakın bir alternatif vardır diye düşündüm.

İstanbul'a (Avrupa yakası) giderek motosiklet almayı ve otobüsle geri getirmeyi planlıyorum ve İstanbul'a şimdiye kadar gitmediğim için oralara pek hâkim değilim. Daha az zahmetli olması açısından herhangi bir terminalden geçmeden doğrudan otobüslere erişilebilen otobüs kalkış-varış noktaları daha müsait. Alibeyköy otogarı da uygun bir seçenek gibi görünüyor ama belki daha yakın bir alternatif vardır diye düşündüm.

Nereden alacaksınız motoru? Hangi ilçe/mahalle yani, ona göre yönlendiririm kolayca.