saudae.exe

Uzman
Arkadaşlar şimdi kırık alacağım diye linçlemeyin ama oyuna para veremeyecek durumdayım. Offline bir şekilde kullanacağımı bilerek alıyorum. Nereden alabilirim yardımcı olursanız sevinirim. Ya da kendim kırabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen. 9.00 sürüm ve altı sağlam PS4 bitpazarında ne gezer? Adam PS4'ü orada çalıştırıp sürümünü falan mı kontrol edecek?

Ben onerimi yaptim dostum. İstanbul'dayken akrabama gecen yaz bitpazarından PS4 + Game Boy Advance aldik. Kendisi memlekete gitti orada kirdi cihazi. Hala kullaniyor. Yani bulunabiliyormus. Sadece dikkatli olmak lazim. CUH modeline dikkat edilmeli.

Ben onerimi yaptim dostum. İstanbul'dayken akrabama gecen yaz bitpazarından PS4 + Game Boy Advance aldik. Kendisi memlekete gitti orada kirdi cihazi. Hala kullaniyor. Yani bulunabiliyormus. Sadece dikkatli olmak lazim. CUH modeline dikkat edilmeli.
Çünkü geçen sene 11.00 sürümüde kırıldı o denk gelmiştir ve 11.00 sürümünü kırıp kullanmak biraz meşakkatli. Denk gelmezde artık.

Sahibinden ve Dolap tarzı sitelerde küçük esnaf kırıp satıyor. Bir bakabilirsiniz.

Dostlar 12.5 sürümlü WW2019 oyunlu kolsuz bir PS4 Pro var 7K istiyorlar alınır mı? Fiyatı nasıl?