Kırık PS4 Pro nereden satın alınabilir?

saudae.exe

Uzman
Arkadaşlar şimdi kırık alacağım diye linçlemeyin ama oyuna para veremeyecek durumdayım. Offline bir şekilde kullanacağımı bilerek alıyorum. Nereden alabilirim yardımcı olursanız sevinirim. Ya da kendim kırabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bulan buluyor saglamini merak etme.
Aynen. 9.00 sürüm ve altı sağlam PS4 bit pazarında ne gezer? Adam PS4’ü orda çalıştırıp sürümünü falan mı kontrol edecek?

Aynen. 9.00 sürüm ve altı sağlam PS4 bitpazarında ne gezer? Adam PS4'ü orada çalıştırıp sürümünü falan mı kontrol edecek?

Ben onerimi yaptim dostum. İstanbul'dayken akrabama gecen yaz bitpazarından PS4 + Game Boy Advance aldik. Kendisi memlekete gitti orada kirdi cihazi. Hala kullaniyor. Yani bulunabiliyormus. Sadece dikkatli olmak lazim. CUH modeline dikkat edilmeli.

Çünkü geçen sene 11.00 sürümüde kırıldı o denk gelmiştir ve 11.00 sürümünü kırıp kullanmak biraz meşakkatli. Denk gelmezde artık.

Sahibinden ve Dolap tarzı sitelerde küçük esnaf kırıp satıyor. Bir bakabilirsiniz.

Dostlar 12.5 sürümlü WW2019 oyunlu kolsuz bir PS4 Pro var 7K istiyorlar alınır mı? Fiyatı nasıl?

Kırık PS 4 Pro'yu Sahibinden, Dolap, Letgo gibi yerlerden alabilirsiniz. Ancak ucuz bulacağınızı çok zannetmiyorum, PS 5 fiyatına satıyorlar.

https://www.letgo.com/ad/1708733681

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…