Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Uygulamayı açıp, X'e uzun bas.Daha yeni aldım. God of War, Mortal Kombat vs. oynamıştım, sorun yoktu. Sonra Price of Persia açtım, cihaz kapandı. Geri açtım ve oyunlar görünmüyor ama save dosyaları falan duruyor, tek görünen bu.
Eki Görüntüle 194040
Eki Görüntüle 194041
Bazı CFW'lerde her hard-shutdown'da CFW'yi çalıştırmanız gerekiyor GoldHEN'li PS4'ler gibi.
dewberry
Üstün
Uygulamayı açıp, X'e uzun bas.Daha yeni aldım. God of War, Mortal Kombat vs. oynamıştım, sorun yoktu. Sonra Price of Persia açtım, cihaz kapandı. Geri açtım ve oyunlar görünmüyor ama save dosyaları falan duruyor, tek görünen bu.
Eki Görüntüle 194040
Eki Görüntüle 194041
Bazı CFW'lerde her hard-shutdown'da CFW'yi çalıştırmanız gerekiyor GoldHEN'li PS4'ler gibi.
Uygulamayı açıp, X'e uzun bas.
Korkarak deneyeceğim.X'e basarsan launch olacak ve oyunlar geri gelecek.
- Makaleler
- 23
Hicbir sey olmaz. Dene.
dewberry
Üstün
Korkulacak bir durum yok ki.
Denedim ve oldu teşekkür ederim korkma nedenimde yeni olması idi. Bir sorum daha var neden böyle oluyor CFW ile mi yoksa oyun ile alakalı mı?
dewberry
Üstün
CFW ile alakalı. Her power-cycle'da hizmetin çalışması için yapacaksın bunu.Denedim ve oldu teşekkür ederim korkma nedenimde yeni olması idi. Bir sorum daha var neden böyle oluyor CFW ile mi yoksa oyun ile alakalı mı?
- Makaleler
- 23
CFW surumun ac kapa giden bir surume sahip. O yuzden bunu her konsolu kapatip actiktan sonra yapman gerekecek. Istersen seni bu durumdan kurtarabilirim. Fakat biraz ugrasmak lazim.Denedim ve oldu teşekkür ederim korkma nedenimde yeni olması idi. Bir sorum daha var neden böyle oluyor CFW ile mi yoksa oyun ile alakalı mı?
Gerek yok hocam çözüm basitmiş zaten.CFW surumun ac kapa giden bir surume sahip. O yuzden bunu her konsolu kapatip actiktan sonra yapman gerekecek. Istersen seni bu durumdan kurtarabilirim. Fakat biraz ugrasmak lazim.