DarthGorsoy

Bilgin
Makaleler
48
Yer
TR
Esenlikler arkadaşlar. Ailem köyde yaşıyor, kendi çaplarında çiftlikleri var denebilir. Yaz dönemlerinde bahçeler vs. ayrıca profesyonel olarak da arıcılık yapıyorlar. Yaban domuzu avı sezonunda bahçeyi izleyebilecek, istek doğrultusunda da farklı bir yere kurulup arıların olduğu bölgeyi izleyebilecek bir kamera gerekli. Sim kartlı olanlar var, nasıl çalışıyorlar gerçekten bir fikrim yok. Daha önce bölgede Magnet kullanmıştım ama Magnet faturası 1000 liraları geçiyor. 360 IR bir kamera alıp bunu Magnet gibi bir sisteme mi bağlamalı yoksa sim kartlı ya da benzeri bir sistem mi almalı emin olamadım. Neticede Magnet'i Muğla'dan diğer illere taşıyamayız. Bu konuda deneyimi olan, kullanan yahut fikri olanlar varsa ve beni aydınlatırlarsa çok sevinirim.

Esenlikler arkadaşlar. Ailem köyde yaşıyor, kendi çaplarında çiftlikleri var denebilir. Yaz dönemlerinde bahçeler vs. ayrıca profesyonel olarak da arıcılık yapıyorlar. Yaban domuzu AVI sezonunda bahçeyi izleyebilecek, istek doğrultusunda da farklı bir yere kurulup arıların olduğu bölgeyi izleyebilecek bir kamera gerekli. SIM kartlı olanlar var, nasıl çalışıyorlar gerçekten bir fikrim yok. Daha önce bölgede Magnet kullanmıştım ama Magnet faturası 1000 liraları geçiyor. 360 IR bir kamera alıp bunu Magnet gibi bir sisteme mi bağlamalı yoksa SIM kartlı ya da benzeri bir sistem mi almalı emin olamadım. Neticede Magnet'i Muğla'dan diğer illere taşıyamayız. Bu konuda deneyimi olan, kullanan yahut fikri olanlar varsa ve beni aydınlatırlarsa çok sevinirim.

Kuracağınız yer uzak kalıyorsa ve anlık olarak izlemek istiyorsanız SIM kart dışında seçenek yok gibi. Sadece kaydetsin diyorsanız bir sürü dış mekan kamerası var kayıt yapan.

Kuracağınız yer uzak kalıyorsa ve anlık olarak izlemek istiyorsanız SIM kart dışında seçenek yok gibi. Sadece kaydetsin diyorsanız bir sürü dış mekan kamerası var kayıt yapan.
Anlıyorum hocam. Sadece kayıt bir bakarım ama öncelik izlenebilirlik. Var mı bildiğiniz bir model?

Daha Önce hiçbir SIM kartlı markayı denemediğim için yanlış bilgilendirmemek için öneremiyorum,
fakat genel özellikleri güneş paneli var kablo ihtiyacı yok ve kayıt yapabiliyor.
İsterseniz dış mekan SIM kart kamera olarak aratabilirsiniz.