Bütçe
1.000 TL

balerion

Uzman
Ya aslında çok oyun oynamıyorum ama arada kafa dağıtmak için oynuyorum. Platform fark etmez, Epic veya Steam var mı önerdiğiniz 1.000 TL altı güzel oyunlar?
Benim aklımda Bannerlord, Cyberpunk, AC, Ready or Not falan var. Bunlardan birini ya da ikisini alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka ready or notu ele zira "arada girip kafa dağıtacam" diyorsun. Bu oyun kafa dağıtmaz, kafa ütüler. Bannerlord evet yun muazzam, bizim gururumuz falan ama bu oyun "arada bir girem iki kılıç sallayam" oyunu değil hocam. Bu oyun mesai istiyor. Ordunu kur, diplomasi yap, kale kuşat derken saatler değil günler gidiyor.. Assasin Creed ise hangi AC olduğu önemli. AC Valhalla/Odyssey ise 100+ saat sürer, bitmez. Ama haritada boş boş gezip manzara izlemek, kamp basmak için idealdir. Tam kafa boşaltmalık. Mirage ise daha kısa, daha öz, eski AC tadında. Sıkılmadan biter.
Ben olsam epicten Cyberpunk +Rdr2(oynamadıysan), kalan parayla da AC çakardım bir tane.

Bende Ready or Not alsam mı diye düşünüyorum ama oynayacak adam yok :D, çok güzel oyun bence almalısın, 400 TL gibi bir fiyata düşmüşken alınmalı bence.

Bende Ready or Not alsam mı diye düşünüyorum ama oynayacak adam yok :D, çok güzel oyun bence almalısın, 400 TL gibi bir fiyata düşmüşken alınmalı bence.

Vallahi arkadaşımın bitanesi Bannerlord almış beni de ikna etmeye çalışıyor bilemedim.

Kanka Ready or Not'u ele zira "arada girip kafa dağıtacağım" diyorsun. Bu oyun kafa dağıtmaz, kafa ütüler. Bannerlord evet yun muazzam, bizim gururumuz falan ama bu oyun "arada bir girem iki kılıç sallayam" oyunu değil hocam. Bu oyun mesai istiyor. Ordunu kur, diplomasi yap, kale kuşat derken saatler değil günler gidiyor. Assasin Creed ise hangi AC olduğu önemli. AC Valhalla/Odyssey ise 100+ saat sürer, bitmez. Ama haritada boş boş gezip manzara izlemek, kamp basmak için idealdir. Tam kafa boşaltmalık. Mirage ise daha kısa, daha öz, eski AC tadında. Sıkılmadan biter.
Ben olsam Epic'ten Cyberpunk +RDR2(oynamadıysan), kalan parayla da AC çakardım bir tane.

Ustam RDR var Cyberpunk bana şey gibi geliyor GTA gibi oynamadım ama o hissi verdi ben RDR2'yi oynadıktan sonra bir daha açık dünya oynamadım çok iyi çünkü ama Bannerlord'da kararsızım ya.

Kanka sana tavsiye sağlam bir site 1 yıllık Xbox Game Pass Ultimate al bütün oyunları oyna online istersen siteyi atayım.

Ben öyle sevmiyorum ya alayım ömür boyu bende dursun kafasındayım ben daha mantıklı bence.

Witcher nasıl?