serhatmorgan

Uzman
Herkes gözüne çarpan güzel fiyatları yazarsa birbirimize yardımcı olmuş oluruz. Valhalla ve Detroit toplam 8 dolar. Bu ikisini almayı düşünüyorum.

Herkes gözüne çarpan güzel fiyatları yazarsa birbirimize yardımcı olmuş oluruz. Valhalla ve Detroit toplam 8 dolar. Bu ikisini almayı düşünüyorum.

Subnautica muthiş indirime girmiş.

Şu ana kadarki en iyi indirimi. VR'ı olanlar için.

Görüp görebileceğiniz şahsımca en güzel ve kaliteli kart oyunu. Başta sıradan bir RPG kart oyunu gibi başlıyor, sonrasını oynayınca görürsünüz :D siz başlayın gerisini oyuna bırakın.

2 dolara bu oyun bedava.

Online sunucuları dolu en kötü 5 dakika içinde gece 4 de olsa maç bulabiliyorsunuz. Güzel eğlenmelik oyun. Ha online sarmaz derseniz hikaye gibi bir modu da var.

Çok çok nadir indirime giren bir oyun. VR'ınız varsa kaçırmayın derim.

Evet ucuz değil, lakin grounded kaliteli bir oyun. 1'i oynadıysanız 2. si de aynı fiyatta.

Ve sizlere önerebileceğim en iyi 2. oyun serisi: Serious Sam.
4. oyun: Grafikleri çok güzel aksiyonu ve ilerleyişi tempolu ve kaliteli bir oyun. Mizahına bayılıyorum
3. oyun: Bu paraya dışarıda kahve bile içemiyorsunuz, 4. oyunun bir öncesi silah detayları daha gerçekçi. Eğer 4. oyunu 'fazla çocuksu' bulduysanız bu oyunda biraz daha sisli bir hava var. Aksiyonu güzeldir yine.

2. oyun: Benim çocukluğumun oyunu, hala bütün Serious Sam'lere bin basar bence. Grafikleri hiç 2008'den çıkma gibi görünmüyor, resmen şu oyuna 2021 çıkışlı deseler inanırdım.

1. oyun: Eski oyun sevdalısı olduğum için bir başka şahane seri daha. Bunlar HD serisi olduğu için grafikler kötü değil, oynanış akıcılık güzel ama oyunun en güzel tarafı bossları. Gerçekten bir bossla savaştığınızı hissediyorsunuz.

Not: The second encounterin içinde the first encounter de var. Aynı oyuna 2 kere para vermeyin second encounteri alın geçin.

Ya arkadaşlar 1 2 dolarlar şu anda çok çok ucuz fiyatlar bu oyunlar için. Serious Sam 2 de en az 100 saatim, 4 de en az 80 saatim var. 3'ü daha oynamadım arkadaşın sınavları bitmesini bekliyoruz. HD serilerini de VR ile 30 saatte bitirdim. Dışarıya çıkıp bırakın 100 80 saatleri 30 saatleri 1 saat bile eğlenemezsiniz 1.15 dolarla.

Subnautica'yı da aşırı öneririm, muhteşem bir oyun su altına biraz ilginiz varsa hiç düşünmeden alın.

Edit: Bu serious samlerin VR halleri de dehşet indirimde. VR'a sahipseniz satın alabilirsiniz.

6 dolar bedava yani şu oyunlar için.