Boyu kısa olmayan gerçekten pek anlamıyor. Üniversiteye giderken bile toplu taşımada, hele de kalabalıksa (genelde tıklım tıklım oluyor), tutunmak bile bir işkence oluyor. Kıyafet alışverişinin bile sizi kısıtladığını düşünün. Kısa olmak isteyenler gerçekten bunun nasıl bir şey olduğunu bilmiyorlar. Uzun olmayı kısa olmaya her zaman tercih ederdim.
Kısa olmak objektif bir şey değil. Kısaysan kısasındır. Ama "çirkinim" diyerek kendini yermenin bir anlamı yok. Zayıfsan diyetini değiştirmeye çalış. Maddi imkanın ve de zamanın varsa spor yapmaya başla. Emin ol sadece vücudundaki gelişimden dolayı iyi hissetmek bir yana, salgılattığı hormonlar sebebiyle de daha özgüvenli ve iyi hissedeceksin.
Seninle dalga geçenler için de, savaşmaya çalışma. Kısa olduğunu kabullen. Kendinle barışık ol. Eskiden bana da kısa olduğum için laf atanlardan dolayı kendimi kötü, yetersiz hissederdim. Ama sonra boyumun daha fazla uzamayacağını anladığımda kendimle barışık olmam gerektiğini fark ettim. O zamandan beri kendimi çok daha özgüvenli hissediyorum. İnan medeni, düzgün insanlar boyun hakkında bir şey söylemeyecektir. Birileri boyun hakkında konuşur hatta dalga geçerse de sadece gül ve bir şaka da sen patlat. Sonra da o kişiyle iletişimi azaltırsın zaten.