Eki Görüntüle 54917
Ürün tükenmiş ama bir yerde bulursanız alabilirsiniz, tam koleksiyonluk ürün gibi duruyor.
Galiba deodorantları çok seviyorsunuz, Axe'nin yeni premium serisindekilere bakmanızı öneririm.
Bir hafta kadar denerseniz burayı güncelleyebilir misiniz? Ben çok uzun süredir Axe kullanıyorum ama artık daha Old Spice kokuları gibi tarzlara geçmek istiyorum. Kokusu benim de hoşuma gitmişti.
Hangi Slazenger hocam? Link var mı? Önerinize göre şimdi sipariş oluşturacağım. 1 gün kalıcı kalması yeterli, en önemlisi koku. Tabii koku kişiye göre değişir ama sizin tavsiyenize göre ben alacağım yine de. Kusura bakmayın, uğraştırıyorum ama cevabınızı bekliyorum.
Hangi Slazenger hocam? Link var mı? Önerinize göre şimdi sipariş oluşturacağım. 1 gün kalıcı kalması yeterli, en önemlisi koku. Tabii koku kişiye göre değişir ama sizin tavsiyenize göre ben alacağım yine de. Kusura bakmayın, uğraştırıyorum ama cevabınızı bekliyorum.
En ucuz Slazenger Active Sport Erkek Deodorant Spray Yeşil 150 ml fiyatları 109,90 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Slazenger Active Sport Erkek Deodorant Spray Yeşil 150 ml özelliklerini incele, 94 mağazadaki indirimleri gör!