- Makaleler
- 1
El kremi koleksiyonu yap. Bim'e çok güzel kokulu çeşit çeşit kremler geliyor. 10 liraya meyveli dermokil kremler gelmişti, hepsi güzel kokuyor.
O Magnum olanını bulsam alacağım da bulamıyorum. Bulduklarım da gereksiz pahalı.Eki Görüntüle 54917
Ürün tükenmiş ama bir yerde bulursanız alabilirsiniz, tam koleksiyonluk ürün gibi duruyor.
Galiba deodorantları çok seviyorsunuz, Axe'nin yeni premium serisindekilere bakmanızı öneririm.
Axe'lar arasında mı?
Denemedim henüz ama kokusu oldukça güzel.
Slazenger 1. sırada yer alır, ondan sonra da Axe Cookie olabilir, sonra Ice Chill, Africa, Dark Temptation vb. diye gidiyor.
Bir hafta kadar denerseniz burayı güncelleyebilir misiniz? Ben çok uzun süredir Axe kullanıyorum ama artık daha Old Spice kokuları gibi tarzlara geçmek istiyorum. Kokusu benim de hoşuma gitmişti.
Slazenger 1. sırada yer alır, ondan sonra da axe cookie olabilir, sonra ıce chill, africa, Dark temptation vb. diye gidiyor.
Hangi Slazenger hocam? Link var mı? Önerinize göre şimdi sipariş oluşturacağım. 1 gün kalıcı kalması yeterli, en önemlisi koku. Tabii koku kişiye göre değişir ama sizin tavsiyenize göre ben alacağım yine de. Kusura bakmayın, uğraştırıyorum ama cevabınızı bekliyorum.
Kesinlikle tavsiye ederim. Performansı olsun,kokusu olsun tamamıyla harika.
Teşekkür ederim, ben de deneyeceğim galiba ama roll-on'unu bulamadım. Bu arada iyi bayramlar.Old Spice>All
(Tıraş ürünleri olabilir.)
Kesinlikle tavsiye ederim. Performansı olsun,kokusu olsun tamamıyla harika.