Harfleri karıştırıp yanlış yazılan kelimelere uyarı verilmiyor, ilk cümlenizde bu sebepten dolayı hata aldığınızı belirtiyorsanız ilgili mesajı raporlayabilir veya bilet sisteminden yönetim ile iletişime geçerek soru işaretinizi giderebilirsiniz. Bunun dışında yazım hatasından dolayı hiç 1 günlük uyarı almamışsınız 1 saatlik uyarılar almışsınız ki bunlar da
kurallar dahilinde verilen uyarılar.
Moderasyon bazı durumlarda inisiyatif kullanabiliyor ki buna hakkı da var. Örneğin bazen verilen uyarıyı anlık biten uyarıya dönüştürebiliyor bazen de hatayı düzeltip geçebiliyor ancak siz birden fazla kez aynı hatayı yaptıysanız bu durumda inisiyatif kullanılmayabilir.
Düzeltme butonu sizin yolladığınız bildirimler ve öneriler çerçevesinde gelişen bir sistem, özellikle geliştirilen bir şey yok. Maalesef ki bu sistem virgül, nokta, noktalı virgül, iki nokta gibi şeyleri cümlenize ekleyemiyor çünkü buna yatkın bir sistem değil.
Yapay zeka destekli yazım düzeltme olayı için bir şey söylemek zor ancak sunucuyu yormadığı takdirde gelebileceğini ben de düşünüyorum.
Genel olarak bakıldığı zaman bir düzen ve kurallar olmalı ki forumdaki düzen de korunabilsin diye düşünüyorum aksi takdirde zaten var olan gruplaşmalar daha da üste çıkıp düzeni alt üst edebilir. Aldığınız en uzun uyarı 7 günlük bir "içeriğe geri dönüş yapmamak" uyarısı ki bu da haklı bir uyarı. Sorununuz çözüldüğü veya çözülmediği zaman bunu konuda belirtmeniz gerek ki aynı sorunu yaşayıp da bu konuya giren kişiler de aydınlanabilsin. Bunun dışındaki tüm uyarılarınız 1 saatlik ki hepsi yerinde uyarılar.